Etja Naturalny Olej Bio z Pestek Granatu 50 ml

€ 9,91
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

De plant komt voor in de vorm van een doornige struik of boom. Het behoort tot de duizendbladfamilie. Geteeld in een heet en droog klimaat. Het wordt gevonden in het Midden-Oosten, in India, aan de Middellandse Zeekust en in de landen van de Kaukasus. Een van de oudste gecultiveerde planten van het Midden-Oosten. De plant bereikt een hoogte van maximaal 5 meter. Het fruit of de bessen van de plant lijken op de vorm van grote appels of pruimen. Ze zijn bedekt met een dikke paarse of rode schil en hebben stompe zaden aan de binnenkant. De zaden leveren een hoogwaardige olie op met een dikke consistentie.

BIO GRANAATAPPELZAADOLIE/Punica Granatum Zaadolie/

Ongeraffineerde, cosmetische, koudgeperste, biologische olie van geselecteerde zaden van de granaatappelboom. Het belangrijkste vetzuur in deze olie is punicinezuur in een hoeveelheid van meer dan 72%, verantwoordelijk voor ontstekingsremmende eigenschappen. Het bevat ook bioactieve ingrediënten zoals tannines, flavonoïden, fytosterolen, gamma-tacoferol, vitamine B, C, PP, citroenzuur en appelzuur. Het heeft sterke nutritionele eigenschappen en verbetert de elasticiteit van de huid. Door het hoge gehalte aan onverzadigde geconjugeerde vetzuren verzacht het spierpijn en vermindert het zwellingen. Aanbevolen voor de rijpere, gevoelige, droge en ouder wordende huid (vooral tijdens de menopauze) Ondersteunend bij acne en rosacea.

BIO Granaatappelpitolie van Etja wordt geproduceerd uit ecologische grondstoffen en is 100% natuurlijk. Het heeft het BCS DE-ӦKO-certificaat en registraties in de CPNP-database. Dermatologisch getest product.

GEBRUIKSWIJZEN

  • Het is geen goede basis vanwege de dichtheid. Vanwege het hoge gehalte aan onverzadigde vetzuren meer als werkzame stof gebruiken 10-15%
  • Een ideale aanvulling op oogcrèmes en andere cosmetische oliën - vermindert wallen.
  • massage olie additief. Vooral aanbevolen voor mensen die actief zijn en veel spierpijn hebben.
  • toegevoegd in bodylotions in een concentratie van 5% in verhouding tot de hoeveelheid van de cosmetica, voorkomt het de vorming van nieuwe bloedvaten
  • Bad - Meng ca. 5 ml granaatappelpitolie met een andere oliedrager, bijv. BIO avocado-olie, BIO jojoba gold en voeg toe aan een badkuip gevuld met 1/3 warm water. Badtijd 15-20 minuten. Verstevigt de huid over het hele lichaam sterk.

OPSLAG

Sluit de fles altijd na gebruik en bewaar deze op een koele en donkere plaats. Gekoelde opslag aanbevolen

OORSPRONG

Europese landen, Türkiye

Etja cosmetische olie is een natuurproduct. De invloed van seizoensgebonden weersveranderingen kan kleine verschillen in kleur, geur en dichtheid veroorzaken.

100521

Specifieke referenties

ean13
5908310446110

Etja Naturalny Olej Bio z...

€ 9,91
group_work Toestemming voor cookies