FitoKosmetik Brandnetel Haarshampoo Hydraterend en Volume 270 ml

€ 3,50
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

< strong style="color:#313131;font- family :ProximaNova, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:13px;background-color:#ffffff;">De shampoo bevat wasnootextract, dat dankzij natuurlijke saponinen schuimt perfect, reinigt het haar perfect zonder het uit te drogen. Het heeft een uitgebreide werking op de hoofdhuid en het haar, voedt en hydrateert intensief, versterkt de haarzakjes, voorkomt haaruitval en geeft maximaal volume. Brandnetel, munt en kamille maken het haar zijdezacht, glad, sterk, glanzend en verzorgd. Ze helpen ook bij het verwijderen van roos.

Fitokosmetik shampoos uit de serie "Folk Recipes" zijn 100% natuurlijk, bevatten geen SLS of SLES.

Actieve ingrediënten:

Wasnootextract - bevat vitamine A, B, E, mineralen en meervoudig onverzadigde vetzuren, het bevat ook saponine, een natuurlijk wasmiddel met was-, ontvettings- en reinigende eigenschappen. Noten geven het haar glans, zachtheid en elimineren roos en irritatie, remmen haaruitval, versterken de haarzakjes, stimuleren zo de groei van gezond en sterk haar, reguleren het werk van talgklieren.

Bergarnica-extract - beschermt het haar tegen de invloed van schadelijke externe factoren, maakt het haar elastischer.

Brandnetelextract - rijk aan micro-elementen, vitamines, organische zuren en aminoverbindingen, verbetert de conditie van de huid, nagels en haar, geeft ze een mooie glans, vermindert haaruitval, het haar wordt versterkt, geregenereerd, is nuttig in de strijd tegen roos en seborroe, vermindert de vette huid.

Muntextract - verbetert de conditie van het haar, verfrist het en de hoofdhuid, reguleert de afscheiding van talg, helpt bij het verwijderen van roos, versnelt de haargroei, geeft het glans, vermindert kroezen.


Kamille-extract - heeft een verzachtend effect op de geïrriteerde huid, is ontstekingsremmend, antibacterieel en antiseptisch. Toegepast op droog, dof en beschadigd haar in de vorm van een masker, zorgt het voor regeneratie. Het maakt het haar sterker en flexibeler. Het verbetert de bloedcirculatie en het metabolisme in huidcellen, heeft een verjongend effect.


Gebruik:

Breng de shampoo aan op nat haar, verdeel over de gehele lengte, masseer tot er schuim ontstaat en spoel daarna uit met water.


INCI-samenstelling:

Aqua , Sapindus Mukurossi Peel Floral Water (zeepnoten), Cocamidoproyl Betaine, Arnika Monatana Flower Extract (arnica extract), Cocamide DEA, Glycereth-2, Cocoate, Sodium Laureth- 5 Carboxylate, Glycerin, Urtica Dioica Extract (brandnetel extract), Mentha Piperita-extract (muntextract), Chamomilla Recutita-extract (kamille-extract), Maris Sal (zeezout), Parfum, Glycoldistearaat, Melkzuur, Benzoëzuur, Sorbinezuur, Benzylalcohol, Saccharomyces Cerevisiae-extract, CI 61570 .

100212

Specifieke referenties

ean13
4670017924765

FitoKosmetik Brandnetel...

€ 3,50
group_work Toestemming voor cookies