Etja Natuurlijke Zwarte Komijnolie 50 ml

€ 6,49
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Nigella sativa (Nigella sativa)

Soort De plant behoort tot de boterbloemenfamilie. Inheems in Zuid-Azië en West-Azië. In Polen is het een gecultiveerde plant, het kan in het wild worden gevonden. De sterk vertakte stengel wordt tot 50 cm hoog. De follikel, d.w.z. een eenkamerige, meerzadige vrucht met daarop gedroogde stampers, bevat driehoekige zwarte zaden met een bittere smaak. Uit de zaden wordt tijdens het persen de plantaardige olie verkregen die rijk is aan onverzadigde vetzuren. Eenjarige plant.

ZWARTE KOMMINOLIE /Niegella Sativa ( Black komijn) Zaadolie/

Natuurlijke, ongeraffineerde, cosmetische, koudgeperste olie verkregen uit zwarte komijnzaden. Het bevat ongeveer 85% omega 6 en omega 9 onverzadigde vetzuren en vitamine A, B1, B2, CE en PP. Het meest actieve bestanddeel van zwarte komijnolie is thymoquinone met antioxiderende, ontstekingsremmende en antireumatische eigenschappen. Het heeft regenererende eigenschappen, maakt de huid glad en verzacht allerlei allergieën. Perfect voor alle huidtypes.

Frambozenpitolie aangeboden door ETJA is ETJA % natuurlijk , koudgeperst en ongeraffineerd. Dermatologisch getest product.

HOE TE GEBRUIKEN

  • kan direct op de huid worden gebruikt
  • koud bad - dankzij het gehalte aan thymoquinone behandelt het de symptomen van verkoudheid. Giet ongeveer 10 ml olie in een badkuip gevuld met 1/3 warm water. Het is goed om een paar druppels natuurlijke eucalyptusolie toe te voegen om het bad te versterken.
  • therapeutische verwarmende massage
  • basis voor antibacteriële peeling
  • gebruik als aanvulling op crèmes bedoeld voor een allergische huid met eczeem
  • haar - voeg toe aan conditioners die bedoeld zijn voor beschadigd haar.

OPSLAG

Sluit het doseerpompje na gebruik altijd af met een dop en probeer het op een koele plaats te bewaren.

OORSPRONG

landen van Europa

Etja cosmetische olie is een natuurproduct. De invloed van seizoensgebonden weersveranderingen kan kleine verschillen in kleur, geur en dichtheid veroorzaken.

67475

Specifieke referenties

ean13
5908310446516

Etja Natuurlijke Zwarte...

€ 6,49
group_work Toestemming voor cookies