Ziaja Kokos Lippenbalsem 10 ml

€ 2,40
Inclusief belasting

Het hydrateert de huid perfect en voorkomt overmatige uitdroging.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

Verzorg de veeleisende huid van je lippen. Grijp naar de Ziaja kokoslippenbalsem. Dit product hydrateert de huid perfect en voorkomt overmatige uitdroging. De actieve ingrediënten verminderen de neiging tot barsten in de lippen, voeden de huid, maken haar zacht en geven haar een mooie, natuurlijke gloed. De lotion heeft een heerlijk kokosaroma.

 

Hoe werkt het?

 

  • Kokoslipiden voeden en hydrateren de huid van de lippen. Ze zorgen voor een hoge efficiëntie van bescherming van de lipidelaag van de opperhuid.

  • Canola-olie heeft een voedende en verzachtende werking op de huid. Het heeft een antioxiderende werking en kalmeert irritaties. Het beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van UV-stralen.

  • Lanoline heeft een verzachtende en oliënde werking en beschermt tegen vochtverlies van de huid.

  • Vitamine A en E hebben een hydraterende, voedende en regenererende werking

HOE TE GEBRUIKEN  

Breng lippenbalsem aan. Je kunt het alleen gebruiken of als basis voor lippenstift. Gebruik wanneer u de behoefte voelt.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), Paraffinum Liquidum (minerale olie), Cera Microcristallina (microkristallijne was), paraffine, glycerine, koolzaadolie, lanoline, capryl/caprinezuurtriglyceride, cetyl PEG/PPG-10/1 dimethicon, cyclopentasiloxaan, sorbitansesquioleaat, gehydrogeneerde kokos -Glyceriden, tocoferylacetaat, retinylpalmitaat, gehydrogeneerde ricinusolie, natriumchloride, methylparabeen, ethylparabeen, Aroma (smaak), benzylalcohol, citroenzuur.

02758

Specifieke referenties

ean13
5901887026228

Ziaja Kokos Lippenbalsem 10 ml

€ 2,40
group_work Toestemming voor cookies