Barwa Colours of Harmony Black Orchid Body Butter 220 ml

€ 7,10
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

< strong >Ontspan in de nectar van de goddelijke orchidee!

BLACK ORCHID is als een delicate mousse, die direct door de huid wordt opgenomen en geen vettig laagje achterlaat. De rijke samenstelling: natuurlijk makandi-extract, zoete amandelolie, karitéboter en vitamine A, E, P en H zorgde voor een uniek product dat de opperhuid diep hydrateert, verzacht en regenereert en beschermt tegen de schadelijke effecten van externe factoren.

Diepgaande regeneratie voor de droge en rijpere huid!

Romige body butter BLACK ORCHID is een veilig product, dermatologisch getest. Bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong. Opgedragen aan de rijpere en zeer droge huid.

Actieve ingrediënten:

  • Makandi-extract - een natuurlijk extract met anti-cellulitis eigenschappen. Het verbetert de conditie en uitstraling van de huid.
  • Natuurlijke zoete amandelolie - de olie bevat onverzadigde zuren die de opperhuid verzachten en de lipidenbeschermende barrière versterken. Het heeft het vermogen om diep in de huid door te dringen, waardoor het verouderingsproces wordt vertraagd.
  • Karitéboter - voedt, voedt en hydrateert de huid. Een natuurlijke zonnebrandcrème die de opperhuid beschermt tegen de schadelijke effecten van UV-straling.
  • Complex van vitamine A, E, P en H - sterke antioxidanten, vitamines van de jeugd met anti-aging en anti-radicale eigenschappen.

 

Gebruik:

Breng direct na het bad een kleine hoeveelheid van de cosmetica aan en geniet van een perfect gladde huid omhuld met de sensuele geur van zwarte orchidee.

Ingrediënten:

Aqua , Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Boter, Capryl/Caprine Triglyceride, Ethylhexyl Stearaat, Prunus Amygdalus Dulcis Olie, Paraffinum Liquidum, Glycerine, Glyceryl Stearaat, Dimethicon, Ceteareth-20, Coleus Forskohlii Wortel Extract, Retinyl Palmitaat, Bioflavonoïden, Biotine, Tocoferyl Acetaat , Linolzuur, Linoleenzuur, Panthenol , Camellia Sinensis-bladextract, Allantoïne, Propyleenglycol, Polysorbaat 20, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Natriumpolyacrylaat, Pyridoxine HCl, PEG-100-stearaat, Propaandiol, Parfum, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Linalool.

100530

Specifieke referenties

ean13
5902305003807

Barwa Colours of Harmony...

€ 7,10
group_work Toestemming voor cookies