Nacomi Body Peeling Light Coconut Cake 200 g

€ 8,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

  • De biologische peeling geproduceerd door Nacomi is een strong % ecologisch product. Onze kokosscrub is gemaakt van ongeraffineerde kokosolie . Het wordt vooral aanbevolen voor vrouwen die een stevige, gladde huid belangrijk vinden . Regelmatig gebruik van natuurlijke peeling helpt dode huidcellen te verwijderen , waardoor de huid van zuurstof wordt voorzien en op natuurlijke wijze de processen activeert om gifstoffen uit het lichaam te verwijderen. Nacomi-peeling bevat geen kunstmatige conserveermiddelen of parabenen, dus het kan worden gebruikt door mensen die vatbaar zijn voor irritatie.

    Natuurlijke amandelolie geperst uit de zaden van de gewone amandel heeft rijke helende en regenererende eigenschappen voor de opperhuid. Gebruikt bij de behandeling van eczeem en psoriasis, wordt het aanbevolen voor mensen met een neiging tot een droge, gevoelige huid; hydrateert perfect en stimuleert de processen van natuurlijke reconstructie van beschadigde epidermis - daarom wordt het gebruikt in de strijd tegen striae.

  • Sucrose - natuurlijke kristallen stimuleren de bloedmicrocirculatie in de huid, waardoor deze beter wordt geoxygeneerd , een groter vermogen heeft om te regenereren en waardevolle vitamines en mineralen op te nemen .
        
    Gecertificeerde, ongeraffineerde kokosolie uit de Filipijnen is een natuurlijke cosmetica die intensief hydrateert en regenereert . Nacomi peeling op basis van kokosolie heeft een exfoliërende en reinigende werking, terwijl het beschadigde weefsels regenereert en beschermt .


Sollicitatie

Ons natuurlijke peeling is bedoeld voor het hele lichaam, aangebracht hydrateert de huid regelmatig prachtig en maakt haar zacht en soepel. Breng een kleine hoeveelheid aan over het hele lichaam en masseer zachtjes met balletjes bewegingen.

 

Samenstelling

Sucrose, Cocos Nucifera-olie, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Cocos Nucifera- Coconut , Tocoferylacetaat, Parfum.
101044

Specifieke referenties

ean13
5901878686820

Nacomi Body Peeling Light...

€ 8,80
group_work Toestemming voor cookies