Mydlarnia Cztery Szpaki Love massageolie 100 ml

€ 10,81
Inclusief belasting

We voelen ons verplicht u te informeren dat onze olie boordevol natuurlijke afrodisiaca zit - voornamelijk vanwege de aanwezigheid van avocado-olie, wat overigens kalmeert en kalmeert

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Laatste items in voorraad

BESCHRIJVING
< strong > Als je op zoek bent naar een cadeau voor je geliefde, dan heb je zojuist de perfecte optie gevonden. Four Starlings presents Love - een massageolie waarmee (althans in ons idee) de ontvanger je zou moeten trakteren een heerlijke, ontspannende massage Want wat kun je nog meer doen met dit prachtige geschenk? Drinken raden we af - al klinkt "honderd" (omdat dit de capaciteit van de olie is) beter dan goed.  

ACTIE:

We voelen ons verplicht u te waarschuwen dat onze olie boordevol natuurlijke afrodisiaca zit - vooral dankzij de aanwezigheid van avocado-olie, die ook een rustgevend en rustgevend effect heeft. Het heeft eigenschappen die het optimale niveau van hydratatie behouden, voedt de opperhuid en dankzij de hoge compatibiliteit met natuurlijke huidlipiden vult het de natuurlijke lipidebarrière van de huid aan. Dankzij deze olie kan zelfs een onschuldige handmassage iets spectaculairders opleveren dan het lijkt. We zouden het Happy end finale noemen.

De olie bevat ook onder andere watermeloenzaadolie, amandelolie en sesamolie, waardoor het onmiddellijk wordt opgenomen en perfect wordt verdragen. Deze oliën stimuleren (in dit geval het sleutelwoord) de microcirculatie van de huid, voeden, kalmeren irritaties en regenereren. Ze verrijken de huid ook met waardevolle vitaminen en mineralen die het mist.

Wat betreft het aroma - Liefdesolie ruikt heerlijk naar fruit en oriëntaals, wat de massage nog aangenamer maakt. Het is de moeite waard om het een moment te geven, zodat de geur volledig kan weerklinken en zich kan ontwikkelen. Het is een sensueel, stimulerend en aangenaam aroma. En dit alles dankzij essentiële oliën: grapefruit, patchouli en ylang-ylang, die samen een unieke, originele en unieke compositie creëren.

LOVE massageolie bevat geen bewaarmiddelen en kan op het hele lichaam gebruikt worden. We wensen je veel plezierige momenten. Cultiveer LIEFDE!

HOE TE GEBRUIKEN

Officieel: breng een paar druppels olie aan op het geselecteerde deel van de huid en masseer met zachte, cirkelvormige bewegingen.
Onofficieel: gebruik het zoals je wilt, maar gebruik een beetje gezond verstand.

SAMENSTELLING

Zoete amandelolie, sesamolie, watermeloenzaadolie, avocado-olie, grapefruit etherische olie, vitamine E, patchouli etherische olie, ylang ylang etherische olie.

103667
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903641983532

Mydlarnia Cztery Szpaki...

€ 10,81
group_work Toestemming voor cookies