• -35%
  • outlet
  • 35%

Natura Siberica Natuurlijke Douchegel Tundra Flower Stevigheid en Elasticiteit 400 ml

€ 4,55
€ 7,01
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 5,25

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

BESCHRIJVING
Natuurlijke, gecertificeerde Tundra Flowers douchegel met extract van wild wilgenroosje uit Kamtsjatka en biologisch rozenwortelextract. Verhoogt de elasticiteit van de huid, verstevigt en hydrateert, waardoor deze gladder en fluweelachtiger wordt. Het product is Ecocert Cosmos Natural gecertificeerd.

Plantaardige glycerine dringt gemakkelijk diep door in het stratum corneum, waardoor het transport van andere voedingsstoffen naar de binnenkant van de huid wordt vergemakkelijkt. Het heeft een hydraterende werking.

Rhodiola rozenwortelextract is een sterke antioxidant die vrije radicalen bestrijdt en het verouderingsproces van de huid vermindert. Het reguleert op natuurlijke wijze de immuniteit, voorkomt allergische reacties, stimuleert huidregeneratie, verzacht en reinigt.

Wilgenroosextract heeft antibacteriële, adstringerende en antioxiderende eigenschappen, herstelt de zure pH van de huid.

Extract van witte melilot is rijk aan coumarines die ultraviolette straling absorberen, wat de kleurbescherming aantast. Het bevat ook tannines, flavonoïden, melilotine, allantoïne. Het maakt de huid glad en kalmeert irritaties.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid gel aan op een natte huid en masseer zachtjes in cirkelvormige bewegingen tot het schuimt. Spoel af met warm water.

SAMENSTELLING

Aqua , Natriumcocosulfaat, Glycerine, Decylglucoside, Natriumchloride, Cocamidopropylbetaïne, Epilobium Angustifolium ExtractWH*, Rhodiola Rosea Root Extract*, Vaccinium Vulcanorum Fruit ExtractWH*, Usnea Barbata ExtractWH*, Melilotus Albus Flower/Blad/Stengel Extract*, Saponaria Officinalis Wortelextract*, Rubus Arcticus Fruit ExtractWH*, Scutellaria Baicalensis Wortelextract*, Hesperis Sibirica Bloem/Blad/Stengel ExtractWH*, Citroenzuur, Benzylalcohol, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Parfum, Limoneen, Linalool.

(*) Biologische ingrediënten uit de biologische landbouw

(WH) Biologische extracten van in het wild geoogste Siberische kruiden

104235
just a few left

Specifieke referenties

ean13
4743318118369

Natura Siberica Natuurlijke...

€ 7,01 € 4,55
group_work Toestemming voor cookies