beBIO Ewa Chodakowska Natuurlijke Douchegel Cactusvijg en Witte Thee 400 ml

€ 6,20
Inclusief belasting

Natuurlijke douchegel met extracten van cactusvijg en witte thee, waarvan 99% uitsluitend is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

strong

normal ;text-align:justify;"> Natuurlijke douchegel met extracten van cactusvijg en witte thee van beBIO is een voorbeeld van een veganistische cosmetica, die voor maar liefst 99% alleen op natuurlijke ingrediënten is gebaseerd. De inhoud van wascomplexen van natuurlijke oorsprong, zoals olie Kokos- en raapzaad garanderen een zeer hoge effectiviteit van de gel.Tegelijkertijd bevat het beBIO-merkproduct ook een aantal ingrediënten die de natuurlijke functies van de huid ondersteunen , voornamelijk complexen van micro-elementen en mineralen, waaronder natrium, magnesium en calcium .

Cactusvijg- of witte thee-extracten hebben een zeer effectieve antioxiderende werking . Hierdoor is regelmatig gebruik van de gel een garantie voor minder problemen met huidirritatie .

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid gel aan op een natte huid, verdeel zachtjes en spoel af met water.

SAMENSTELLING

Aqua , Coco-Glucoside, Glycerine, Natrium Coco-Sulfaat, Sea Salt , Lauryl Glucoside, Aloe Barbadensis Juice , Natriumbenzoaat, Glyceryl Oleaat, Parfum, Citroenzuur, Opuntia Ficus-Indica Stoom Extract, Camellia Sinensis Blad Extract, Calcium Sulfaat, Magnesium , melkzuur, gehydrogeneerde plantaardige glyceridencitraat, tocoferol, linalool, limoneen, dinatriumfosfaat, kaliumsorbaat.

104397

Specifieke referenties

ean13
5908233660822

beBIO Ewa Chodakowska...

€ 6,20
group_work Toestemming voor cookies