Fluff Illuminating Body Cloud 150 g

€ 7,80
Inclusief belasting

De lichte textuur in de vorm van een delicate, pluizige wolk zal een doffe huid verlichten en haar mooie uiterlijk herstellen. Het Happy Skin-complex in het zorgt voor zijn welzijn en de gewenste ontspanning .

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

BESCHRIJVING

Zet in op een stevige en gladde huid vol stralende glow! De lichte textuur in de vorm van een delicate, pluizige wolk zal een doffe huid verlichten en haar mooie uiterlijk herstellen. Happy Skin-complex dat erin zit, zorgt voor welzijn en gewenste ontspanning.

strong Voor wie?  
Voor mensen die dromen dat de eerder grijze en vermoeide huid mooi en vol glans zal worden. 


Wat doet de Illuminating Body Cloud voor je huid? 
De combinatie van verhelderende deeltjes met kumquat-extract herstelt de gezonde en stralende uitstraling van de huid en geeft haar een natuurlijk glow . 


Waarom Superfood Kumquat? 
Het hoge gehalte aan antioxidanten, vitamines en mineralen in kumquatfruit heeft een positief effect op de conditie van de huid. Allereerst voedt en verstevigt het en helpt het verkleuring tegen te gaan. Daarnaast beschermt kumquat-extract de huid tegen de zon, vertraagt het het verouderingsproces en vermindert het fijne rimpels.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer met cirkelvormige bewegingen een geschikte hoeveelheid in de huid over het hele lichaam.

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-Caprylate/Caprate, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Parfum, Sodium Polyacrylate, Citrus Japonica Fruit Extract, Rhodiola Rosea Root Extract, Silica Dimethyl Silylate, Calcium Natrium Borosilicaat, Tin Oxide, Dehydroacetic Zuur, citroenzuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, fenoxyethanol, benzylalcohol, Cl 77891.

104598
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902539715101

Fluff Illuminating Body...

€ 7,80
group_work Toestemming voor cookies