Holify Hydraterende Bodylotion 300 ml

€ 6,90
Inclusief belasting

De vochtinbrengende balsem is een perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar intensieve huidverzorging die de huid het juiste niveau van hydratatie en bescherming tegen vochtverlies biedt.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

Holify Hydraterende Bodylotion 300 ml

De vochtinbrengende balsem is een perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar intensieve huidverzorging die de huid het juiste niveau van hydratatie en bescherming tegen vochtverlies biedt. De samenstelling op basis van fytoactief extract van blauwe margriet verzacht irritaties, minimaliseert roodheid en brengt verlichting bij de droge huid. Sorbitol, een vochtinbrengend ingrediënt, trekt water aan en houdt het in de huid, waardoor overmatig uitdrogen wordt voorkomen. Trehalose, dat de samenstelling van de natuurlijke vochtinbrengende factor ( NMF ) weerspiegelt, beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van externe factoren en zorgt ervoor dat deze glad en zacht aanvoelt. Betaïne, glycerine en hemisqualaan hydrateren de huid intensief en versterken de beschermende barrière. Karitéboter, rijk aan vetzuren en vitamine A en E, beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen en ondersteunt de regeneratie ervan. Olijfolie heeft een verzachtende werking, vermindert irritatie en voorkomt een droge huid. Dankzij deze ingrediënten zorgt de vochtinbrengende balsem voor een intensieve verzorging van de huid, waardoor deze gehydrateerd, glad en verfrist blijft. Perfect voor dagelijks gebruik voor het hele gezin.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer met cirkelvormige bewegingen de juiste hoeveelheid balsem in de huid van het ego lichaam. Product voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , Olea Europaea fruitolie, glycerylstearaat, glycerine, polyglyceryl-6-palmitaat/succinaat, cetearylalcohol, sorbitol, butyrospermum parkii-boter, gehydrogeneerde farneseen, betaïne, trehalose, tocoferylacetaat, Globularia Alypum-bladextract, melkzuur, parfum, xanthaangom , Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Benzylsalicylaat, Benzylalcohol, Coumarine, Limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115961
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5901878683416

Holify Hydraterende...

€ 6,90
group_work Toestemming voor cookies