Bielenda SKIN HYPE 100% geconcentreerde zure lichaamsdruppels 100 ml

Bielenda SKIN HYPE 100% geconcentreerde zure lichaamsverstevigende druppels 100 ml

€ 6,70
Inclusief belasting
117038

Verbetert effectief de elasticiteit en textuur van de huid, waardoor de stevigheid en het gezonde uiterlijk worden hersteld

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

0
Aantal

Bielenda SKIN HYPE 100% geconcentreerde zure lichaamsverstevigende druppels 100 ml

Een lichaamsverzorgingsproduct dat de huid intensief verstevigt, verzacht en hydrateert. De formule bevat geconcentreerde zuren die de elasticiteit en textuur van de huid effectief verbeteren, waardoor de stevigheid en het gezonde uiterlijk worden hersteld. Regelmatig gebruik van de druppels helpt de zichtbaarheid van cellulitis en andere onvolkomenheden te verminderen, waardoor de huid zacht, glad en gevoed blijft. Het product is ideaal voor de dagelijkse verzorging, geschikt voor alle huidtypes.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer het product één keer per week in de huid van uw hele ego en voer een zachte massage uit. Breng na 5 minuten je favoriete bodylotion aan.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), glycerine, natriumlactaat, glycolzuur, natriumhyaluronaat, chlorella vulgaris-extract, Tasmannia Lanceolata fruit-/bladextract, hydroxypropylcyclodextrine, palmitoyltripeptide-38, amandelzuur, melkzuur, taurine, citroenzuur, benzylalcohol, natrium Benzoaat, kaliumsorbaat.

De volledige en actuele samenstelling is altijd beschikbaar op de productverpakking.

117038
veel

Specifieke referenties

Bielenda SKIN HYPE 100%...

€ 6,70
group_work Cookie toestemming