Tołpa Dermo Kapper. Stoppelbaard- en dikke baardbooster voor mannen 30 ml

€ 9,80
Inclusief belasting

Baardbooster is een innovatief product speciaal voor mannen die een dikkere baard willen en een gezonde haargroei ondersteunen.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Tołpa Dermo Kapper. Stoppelbaard- en dikke baardbooster voor mannen 30 ml

Baardbooster is een innovatief product speciaal voor mannen die een dikkere baard willen en een gezonde haargroei ondersteunen. Deze speciale booster biedt veel voordelen voor zowel de baard als de huid eronder.

De belangrijkste voordelen van de baardbooster zijn:

-Ondersteuning van haargroei: dit product helpt nieuwe haargroei te activeren in gebieden waar de baard dunner wordt of te langzaam groeit. Hierdoor wordt de baard dikker, gezonder en uniformer.

- Elimineer dunner wordend haar: Booster helpt het verschijnen van dunner wordend haar in de baard te verminderen, wat bijdraagt aan een vollere en weelderige baard.

-Verzachtend en gladmakend gezichtshaar: het kalmeert het haar, waardoor het minder broos, flexibeler en gemakkelijker te temmen en te stylen is volgens uw voorkeuren.

-Hydrateert en kalmeert de huid onder de baard: Het voedt niet alleen de baard zelf, ale ook de huid eronder, waardoor mogelijke jeuk of irritatie wordt geëlimineerd.

Dankzij dit product wordt je baard dikker, gezonder en aantrekkelijker en wordt de onderliggende huid goed gehydrateerd en verzorgd. De baardbooster is perfect voor mannen die een indrukwekkendere baard willen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van de booster aan op uw handen en wrijf dit met uw vingers in uw baard en gezichtshuid onder de baard. Door over de booster te wrijven, kun je je baard en gezichtshaar stylen, waardoor ze de juiste vorm krijgen. Gebruik elke dag.

SAMENSTELLING

Aqua , Alcohol Denat., Propyleenglycol, Polyglyceryl-4 Capraat, Glycerine, Niacinamide, Turfextract, Aesculus Hippocastanum Zaadextract, Commiphora Myrrha Hars Ectract, Cinchona Succirubra Bark Extract, Ocimum Basilicum Hairy Root Culture Extract, Cafeïne, Alcohol, Kaliumfosfaat, Natriumhydroxide, parfum, fenoxyethanol, caprylylglycol, methylpropaandiol, benzoëzuur, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114231
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903900963824

Tołpa Dermo Kapper....

€ 9,80
group_work Toestemming voor cookies