Nacomi Gentelman stimulerende douchegel voor mannen 250 ml

€ 7,60
Inclusief belasting

Een buitengewone douchegel voor mannen die intense sensaties biedt en de zintuigen elke ochtend revitaliseert

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Nacomi Gentelman stimulerende douchegel voor mannen 250 ml

Een buitengewone douchegel voor mannen die intense sensaties biedt en de zintuigen elke ochtend revitaliseert. Geïnspireerd door de kracht van de natuur, verfrist dit unieke product niet alleen de huid, ale voedt deze ook perfect, met behulp van ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De gel op basis van milde reinigende stoffen reinigt de huid effectief en zorgt voor hydratatie zonder uitdroging of irritatie. De unieke formule bevat een combinatie van trehalose, betaïne en glycerine, die zorgen voor het juiste niveau van hydratatie van de huid.

-Glycerine: Werkt als een sterke bevochtiger en trekt vocht in de huid aan en houdt het vast.

-Betaïne: kalmeert de huid en ondersteunt de elasticiteit ervan.

-Trehalose: Heeft een antioxiderende werking en draagt bij aan het gezonde uiterlijk en de stevigheid van de huid.

-Haverextract: ondersteunt de reconstructie van de epidermale barrière.

-Sorbitol: Verzacht, verzacht en kalmeert de droge en doffe huid.

Bovendien begeleidt een intens aromatisch boeket van amber, kaneel, bloemen, hout- en leertonen je langdurig en zorgt voor een unieke ervaring. Ontdoe je van de monotonie en stel jezelf open voor nieuwe geneugten door een gel te kiezen die je zelfvertrouwen geeft en je voorbereidt op elke uitdaging.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de gel aan op een natte huid en masseer tot schuim ontstaat, daarna afspoelen. Vermijd contact met de ogen. Product voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumcocosulfaat, glycerine, laurylglucoside, sorbitol, cocamidopropylbetaïne, parfum, betaïne, trehalose, lecithine, tocoferol, avena sativa-pitextract, kaliumpalmitoyl gehydrolyseerd tarwe-eiwit, coco-glucoside, glyceryloleaat, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, tetranatrium Glutamaatdiacetaat, ascorbylpalmitaat, gehydrogeneerd palmglyceridencitraat, glycerylstearaat, glycoldistearaat, citroenzuur, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, natriumchloride, natriumhydroxide, 2-fenoxyethanol, coumarine, hexylkaneel, linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116001
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902539720600

Nacomi Gentelman...

€ 7,60
group_work Toestemming voor cookies