Nacomi Gentelman Hoofdhuid- en baardlotion 100 ml

€ 10,60
Inclusief belasting

Deze lotion is een uitgebreide formule die het haar luchtiger, gezonder en vol glans maakt.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

Nacomi Gentelman Hoofdhuid- en baardlotion 100 ml

Hoofdhuid- en baardlotion is een innovatief product dat niet alleen de haarzakjes voedt, ale ook de algehele conditie van het haar verbetert, waardoor overmatig haarverlies wordt voorkomen. Bevat het natuurlijke adaptogeen KERASCALP™, verkregen uit Amla, dat de huid- en haargroei stimuleert. Het beschermt de haarzakjes, vermindert het risico op voortijdige vergrijzing van het haar en maakt het dikker, sterker en glanzend. Bovendien stimuleert het actieve ingrediënt CAPILIA LONGA™ de synthese van collageen, elastine en hyaluronzuur, waardoor de conditie van de huid wordt verbeterd en haaruitval wordt voorkomen. Plantenextracten, waaronder brandnetel, arnica, salie en rozemarijn, versterken, voeden en stimuleren de haargroei. Deze uitgebreide formule maakt het haar luchtiger, gezonder en glanzend.

HOE TE GEBRUIKEN

Schudden voor gebruik. Aanbrengen op een schone huid en vervolgens een zachte massage uitvoeren. Niet spoelen. Vermijd contact met de ogen. Product voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Phyllanthus Emblica Fruitextract, Arnica Montana Bloemenextract, Hypericum Perforatum Bloemenextract, Juniperus Communis Fruitextract, Panax Ginseng Wortelextract, Rosmarinus Officinalis Bladextract, Salvia Officinalis Bladextract, Urtica Dioica Bladextract, Sorbitan Oleaat Decylglucoside Crosspolymeer, Curcuma Longa callus geconditioneerde media, tetranatriumglutamaatdiacetaat, pentyleenglycol, propaandiol, citroenzuur, fytinezuur, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, natriumhydroxide, fenoxyethanol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116003
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902539720747

Nacomi Gentelman Hoofdhuid-...

€ 10,60
group_work Toestemming voor cookies