SkinTra Laat je huid drinken prebiotische Hydraterende gezichtscrème 50 ml

€ 19,80
Inclusief belasting

Een licht voedende crème die zorgt voor een intense hydratatie van de huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5

SkinTra Laat je huid drinken prebiotische Hydraterende gezichtscrème 50 ml

Een licht voedende crème die de huid intens hydrateert en tegelijkertijd het gevoel van vettigheid op de huid vermijdt. Dit product heeft veel voordelen.

Hoofdingrediënten:

-Squalaan: een verzachtend middel met eigenschappen die vergelijkbaar zijn met natuurlijk squaleen in de huid. Het beschermt de huid, houdt vocht vast en verbetert de elasticiteit van de huid, zonder een comedogeen effect te veroorzaken.

-Watermeloenzaadolie en frambozenzaadolie: deze oliën helpen de huid gehydrateerd te houden, voegen geen vettigheid toe en bevatten veel voedingsstoffen en vitamines.

-Galactomyces Ferment Filtrate: Dit ingrediënt is een sterke antioxidant en helpt het verouderingsproces te vertragen en de huid te regenereren. Bovendien hydrateert het diep en reguleert het de exfoliatieprocessen van de huid.

-Saccharide-isomeraat: dit polysacharide hydrateert de huid diep en handhaaft het juiste hydratatieniveau, terwijl het de droogheid, irritatie en jeuk vermindert.

-Azeloglycine: Dit is een combinatie van azelaïnezuur en glycine die verkleuringen helpt verlichten, de werking van de talgklieren reguleert en antibacteriële eigenschappen heeft.

-Inuline: het is een prebioticum dat de groei van een gezonde huidmicroflora ondersteunt en irritaties en atopische aandoeningen verzacht.

-Bioceramidyl Pure: Dit ingrediënt handhaaft het optimale niveau van hydratatie van de huid en helpt de hydrolipidenlaag te regenereren.

-Beta-glucaan: Dit polysacharide hydrateert de huid sterk, minimaliseert ruwheid, beschermt tegen vrije radicalen en helpt bij regeneratieprocessen.

- Black BeeOme™ Poeder: Dit gepatenteerde ingrediënt is afkomstig van gefermenteerde zwarte bijenhoning uit Zwitserland en helpt een gezonde balans van de microflora van de huid te herstellen, verbetert de hydratatie, elasticiteit en reguleert de talgproductie.

-Allantoïne: Deze stof helpt de huid te hydrateren, verzachten en kalmeren en ondersteunt regeneratieprocessen.

Productactie:

-Voedt het microbioom van de huid.

- Hydrateert en verzacht de huid intensief.

-Verzacht irritaties.

-Versnelt de regeneratieprocessen van de huid.

-Reguleert de werking van de talgklieren.

Deze crème wordt aanbevolen voor alle huidtypes, maar ook voor mensen die producten gebruiken zoals zuren of retinoïden, die de huid kunnen uitdrogen, verdunnen of irriteren.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de gereinigde en getinte huid van gezicht, hals en decolleté, of op geselecteerde delen van het gezicht die de neiging hebben uit te drogen. U kunt het product ook gebruiken als de huid droog en/of geïrriteerd is, bijvoorbeeld in de winter of bij gebruik van zuren of retinoïden.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), Galactomyces Fermentfiltraat, Squalaan, Isoamyl Lauraat, Coco-Caprylaat/Capraat, Panthenol , Propaandiol, Polyglyceryl-4 Diisostearaat/Polyhydroxy-Stearaat/Sebacaat, Kalium Azeloyl Diglycinaat, Rubus Idaeus ( Raspberry ) Zaadolie, Citrullus Lanatus ( Watermelon ) Zaadolie, capryl/caprinetriglyceride, saccharide-isomeraat, inuline, ureum, glucosylceramide, fosfolipiden, cholesterol, natriumcarboxymethyl-bèta-glucaan, zymomonas-fermentextract, Honey , allantoïne, maltodextrine, Magnesium , dipropyleenglycol, pentyleenglycol, Dehydroazijnzuur, benzylalcohol, dinatrium-EDTA, natriumcitraat, citroenzuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114037
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903991666055

SkinTra Laat je huid...

€ 19,80
group_work Toestemming voor cookies