Tanita Vege Woman Scheerschuim Pruim & Melon 200 ml

€ 4,30
Inclusief belasting

Hydraterend scheerschuim voor vrouwen met een aangename geur van meloen en pruim

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Tanita Vege Woman Scheerschuim Pruim & Melon 200 ml

Hydraterend scheerschuim voor vrouwen met een aangename geur van meloen en pruim is een uitstekend product dat u niet alleen een gladde scheerbeurt geeft, ale ook een goede huidverzorging. Het schuim verzacht de haarvezels effectief, waardoor ze gemakkelijker te verwijderen zijn, wat zich vertaalt in een soepel en nauwkeurig scheren van de benen en gevoelige delen van het lichaam. Dankzij de formule vermindert het schuim de kans op irritatie en snijwonden, waardoor het scheerproces comfortabeler en veiliger wordt. Na gebruik van het schuim zal uw huid gehydrateerd, zacht en glad zijn, wat het effect van perfect geschoren benen en gevoelige plekken nog eens zal benadrukken. Geniet van een gladde scheerbeurt en een mooie, verzorgde huid dankzij het hydraterende scheerschuim met een verfrissende meloen- en pruimengeur.

HOE TE GEBRUIKEN

Schud de container voor gebruik. Verdeel het schuim in uw hand en verdeel het gelijkmatig over het met water bevochtigde huidgedeelte dat bedoeld is om te scheren. Scheren met een scheermes. Spoel af met warm water en droog de huid.

SAMENSTELLING

Aqua , Butaan, Triethanolamine, Glycerine, Stearinezuur, Palmitinezuur, Isobutaan, Propaan, Laureth-23, Prunus Domestica Fruitextract, Polyquaternium-7, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, BHT, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112078
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900793051201

Tanita Vege Woman...

€ 4,30
group_work Toestemming voor cookies