Fluff Superfood Aqua Lotion Hydraterende Bodylotion 300 ml

€ 5,70
Inclusief belasting

Het is een heerlijke zomerse geur van een hydraterende bodylotion

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Niet op voorraad

Fluff Superfood Aqua Lotion Hydraterende Bodylotion 300 ml

Deze mooie, zomerse geur van een hydraterende bodylotion zal de droge huid zeker bekoren. De lichte, melkachtige textuur is gemakkelijk uit te smeren en zorgt voor een zachte, gladde huid. Bodylotion is een ideaal product voor liefhebbers van vakantieklimaten en degenen die behoefte hebben aan intensieve hydratatie. Dankzij de combinatie van ingrediënten als kokosolie, niacinamide, trehalose, glycerine en hyaluronzuur hydrateert, verzacht en verstevigt de lotion de huid intensief. Kokosolie, een van de superfoods in het product, hydrateert, voedt en regenereert de huid diep. Versterkt de hydrolipidenlaag van de huid en voorkomt overmatige verdamping van water. Bovendien bestrijdt de rijkdom aan antioxidanten in kokosolie vrije radicalen, waardoor het verouderingsproces van de huid wordt vertraagd.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid balsem aan op de gereinigde huid. Masseer vervolgens zachtjes in het lichaam met ronddraaiende bewegingen. Laat staan tot het volledig is opgenomen.

SAMENSTELLING

Aqua, glycerylstearaat, glycerine, Cocos Nucifera-olie, sorbitol, niacinamide, propaandiol, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Vitis Vinifera-zaadolie, Ceteareth-20, capryl/caprinezuurtriglyceride, tocoferylacetaat, trehalose, gehydrolyseerde rijstproteïne, gehydrolyseerde glycosaminoglycanen, Hyaluronic Acid , Potato Starch Modified, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Dehydroacetic Acid, Parfum, Benzyl Alcohol, CI 42090. De huidige samenstelling staat vermeld op de productverpakking

110738

Specifieke referenties

ean13
5902539716931

Fluff Superfood Aqua Lotion...

€ 5,70
group_work Toestemming voor cookies