Fluff Cadeauset Festive Relax Bodylotion + Body wash gel

€ 9,90
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 9,90

cadeauset

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Fluff Cadeauset Festive Relax Bodylotion + Body wash gel

Deze unieke set cosmetica van FLUFF laat alle zorgen en zorgen als bij toverslag verdwijnen.

In de set vind je:

Bodylotion cranberry geur met honing 150ml

Een dikke, romige bodylotion met een diep hydraterende werking en een heerlijke geur. De zoetheid van het honingaroma met een vleugje cranberry roept herinneringen op vol kerstwarmte. De balsem bevat superfoodingrediënten - aloë vera-sap en amandelolie - die zorgen voor een goede hydratatie van de huid, waardoor deze fluweelzacht wordt.

Body wash gel met de geur van cranberry en honing 150ml

Voel de magie van Kerstmis opnieuw! De body wash gel zorgt ook voor deze unieke sfeer in je badkamer! Het unieke aroma van veenbessen met de toevoeging van honing zal het vullen, waardoor een lang, ontspannend bad of zelfs een snelle douche een moment van ontspanning wordt. De met sorbitol en panthenol verrijkte gel hydrateert en reinigt niet alleen, maar verzorgt ook de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Cranberry Honey Body Lotion: Masseer met cirkelvormige bewegingen een geschikte hoeveelheid lotion in de huid over het hele lichaam. Product voor uitwendig gebruik.

Bodywash-gel met de geur van cranberry en honing: breng de benodigde hoeveelheid gel aan op de natte lichaamshuid, masseer zachtjes tot schuim en spoel vervolgens af met water. Vermijd contact met de ogen. Product voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Bodylotion met de geur van cranberry en honing

Aqua , Cocos Nucifera-olie, Butyrospermum Parkii-boter, Glycerine, Aloe Barbadensis- Juice , Cetylalcohol, Cetearylalcohol, Glycerylstearaat, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Stearinezuur, Parfum, Shorea Stenoptera-zaadboter, Natriumlauroylglutamaat, Dehydroazijnzuur, Citroenzuur , kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, benzylalcohol.

Body wash gel met de geur van cranberry en honing

Aqua, Lauryl Glucoside, Sodium Cocoyl Isethionate, Sorbitol, Glycerine, Cocos Nucifera Fruit Extract, Rubus Idaeus Fruit Extract, Kalium Palmitoyl Gehydrolyseerd Tarwe Eiwit, Panthenol, Coco-Glucoside, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glyceryl Stearate, Glycol Distearate, Glyceryl Oleate, Tetrasodium Glutamate Diacetaat, ascorbylpalmitaat, gehydrogeneerde palmglyceridencitraat, lecithine, tocoferol, parfum, citroenzuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, 2-fenoxyethanol, natriumhydroxide.

Parfum, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, natriumhydroxide, alcohol, benzylalcohol.

De exacte en actuele samenstelling staat op de verpakking

109094

Specifieke referenties

ean13
5902539717280

Fluff Cadeauset Festive...

€ 9,90
group_work Toestemming voor cookies