Floslek Vege Duet Perfect Lips: suikerlipscrub Peer + limoenvaseline voor de lippen

€ 6,30
Inclusief belasting

Een duo veganistische lipverzorgingsproducten

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Floslek Vege Duet Perfect Lips: suikerlipscrub Peer + limoenvaseline voor de lippen

Het duo veganistische lipverzorgingsproducten is een uitgebreid aanbod, bestaande uit perensuikerscrub en limoenvaseline. Regelmatig gebruik van deze producten brengt veel voordelen met zich mee bij de verzorging van de gevoelige huid van de lippen en helpt deze te beschermen tegen de negatieve effecten van externe factoren. Hier zijn de belangrijkste eigenschappen en voordelen van elk van deze producten:

Stap 1: Perensuikerscrub

-Zorgt voor het effect van fluweelzachte lippen: verwijdert dode huidcellen en exfolieert zachtjes de huid van de lippen, waardoor deze glad en fluweelachtig blijft.

- Maakt perfect glad: het heeft een gladmakend effect, waardoor de lippen ongelooflijk zacht en elastisch worden.

-Hydrateert en voedt: Bevat wortelolie en Sheaboter, die de huid intensief verzorgen, hydrateren, voeden en het regeneratieproces ondersteunen.

- Helpt de ruwe en droge huid te regenereren: Dankzij de voedende ingrediënten is deze scrub ideaal voor de verzorging van de liphuid die gevoelig is voor uitdroging en ruwheid.

Stap 2: Kalkvaseline

-Zorgt voor perfect gehydrateerde, gladde en zachte lippen: Vaseline hydrateert en smeert de huid van de lippen perfect, waardoor ze een langdurig gevoel van hydratatie krijgen.

- Verzorgt intensief droge en gesprongen lippen: Het heeft een intensieve werking op de huid van de lippen en helpt droge en gesprongen lippen te verzorgen.

-Voedt en regenereert de huid: De ingrediënten in kalkvaseline voorzien de huid van de lippen van essentiële voedingsstoffen, die bijdragen aan de regeneratie ervan.

De set producten is een allesomvattende oplossing voor lipverzorging en zorgt voor hydratatie, regeneratie en zachtheid. De suikerscrub verwijdert de dode huid en de vaseline hydrateert en verzorgt de huid van de lippen intensief, waardoor deze in uitstekende conditie blijft.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een kleine hoeveelheid scrub gelijkmatig over je lippen en masseer met cirkelvormige bewegingen tot de suiker is opgelost. Gebruik 2-3 keer per week.

Verdeel vaseline gelijkmatig over je lippen en gebruik het indien nodig meerdere keren per dag.

SAMENSTELLING

Scrub: Sucrose, Octyldodecanol, Polyisobuteen, Glycerylstearaat SE, Butyrospermum Parkii Boter, Copernicia Cerifera Cera, Propyleenglycol, Euphorbia Cerifera Cera, Aroma , Tocoferylacetaat, Helianthus Annuus Zaadolie, Daucus Carota Sativa Wortelextract, Daucus Carota Sativa Zaadolie, Beta -Caroteen, o-Cymen 5 -ol, citroenzuur, ascorbylpalmitaat, polyglyceryl-2-triisostearaat, CI 45410, citronellol, geraniol.

Vaseline: Prunus Armeniaca Pitolie*, Prunus Amygdalus Dulcis Olie*, Butyrospermum Parkii Boter*, Olus Olie*, Gehydrogeneerde Plantaardige Olie*, Cetyl Alcohol*, Euphorbia Cerifera Cera*, Cetearyl Alcohol*, Aroma, Tocoferol, Helianthus Annuus Zaadolie* , Cocos Nucifera-olie*, Linum Usitatissimum-zaadolie*, Persea Gratissima-olie*, Argania Spinosa-pitolie*, Macadamia Ternifolia-zaadolie*, Olea Europaea-fruitolie*, Rosmarinus Officinalis-bladextract*, Tocoferylacetaat, Sorbitan-tristearaat*, Citroenzuur , Linalool, Citronellol, Limoneen * ingrediënten van natuurlijke oorsprong

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114483
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5905043020976

Floslek Vege Duet Perfect...

€ 6,30
group_work Toestemming voor cookies