Mokosh Shampoo voor laag poreus, dun, vettig en volumeloos haar Vijg met Houtskool 200 ml

€ 18,90
Inclusief belasting

Ontdek het geheim van mooi, licht zwevend haar met een innovatieve shampoo!

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Mokosh Shampoo voor laag poreus, dun, vettig en volumeloos haar Vijg met Houtskool 200 ml

Shampoo speciaal voor dun, vettig en volumeloos haar, dat uw haar revitaliseert en het frisheid en een gezonde uitstraling geeft. De effectieve formule biedt uitgebreide verzorging en verzorgt zowel het haar als de hoofdhuid.

Belangrijkste voordelen:

-Hilt het haar op bij de wortels: Dankzij de speciale formule geeft de shampoo volume aan het haar en tilt het op bij de wortels, wat frisheid en lichtheid toevoegt.

-Reinigt en voedt de hoofdhuid: Actieve ingrediënten zoals actieve kool en toverhazelaarhydrolaat werken diep, reinigen de hoofdhuid en voeden deze tegelijkertijd.

-Hydrateert en voedt het haar: Inuline, plantenglycol en klisextract zijn ingrediënten die het haar hydrateren en voeden, waardoor het licht en glanzend blijft.

-Versterkt het haar: de werking van veganistisch collageen maakt het haar beter bestand tegen breuk, waardoor de elasticiteit en sterkte worden verbeterd.

- Elimineert statische elektriciteit en kroezen: Antistatische ingrediënten helpen het probleem van statische elektriciteit te minimaliseren, waardoor het haar glad en gemakkelijk te stylen wordt.

Haar met een lage porositeit, gekenmerkt door gesloten of kleine afwijkingen van de haarschubben, zal in deze shampoo uitstekende ondersteuning vinden.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op vochtige lokken en masseer tot er schuim verschijnt. Spoel vervolgens uit met water en gebruik een Mokosh-conditioner/masker die geschikt is voor uw haar. De shampoo is ook erg goed voor OMO-verzorging (conditioner - wash - conditioner), vooral wanneer je haar meer hydratatie nodig heeft.

Let op, ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Batches kunnen verschillen in geurintensiteit, kleur en consistentie. Dit is een natuurlijk proces dat de kwaliteit van het product niet beïnvloedt en in de loop van de tijd kan evolueren. Bewaren op een donkere plaats bij kamertemperatuur.

SAMENSTELLING

Aqua , Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaïne, Hamamelis Virginiana Water , Dinatriumlaurylsulfosuccinaat, Glycerine, Inuline, Natriumchloride, Leuconostoc/Radijswortelfermentfiltraat, Propaandiol, Houtskool, Gehydrolyseerd Soja-eiwit, Rijstaminozuren, Proline, Ficus Carica Fruitextract , Gehydrolyseerd Adansonia Digitata-zaadextract, Arctium Lappa-wortelextract, Helianthus Annuus-zaadolie, tocoferol, gehydrogeneerde plantaardige glyceridencitraat, glyceriloleaat, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, polysorbaat 80, tetranatriumglutamaatdiacetaat, IC-zuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, dehydroazijnzuur, Benzylalcohol, Parfum, Linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115209

Specifieke referenties

ean13
5902729036740

Mokosh Shampoo voor laag...

€ 18,90
group_work Toestemming voor cookies