OnlyBio Hair in Balance Conditioner sluit de haarschubben Travel Size 50 ml

€ 1,50
Inclusief belasting

Travel Size haarschubbensluitende conditioner

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

OnlyBio Hair in Balance Haarschubbensluitende conditioner Travel Size 50 ml

Door de samenstelling van melk- en citroenzuur heeft het product een verlaagde pH-waarde en zure reactie. Als gevolg hiervan beïnvloedt het de structuur van het haar, waardoor vocht en waardevolle stoffen binnenin worden vastgehouden. Het verhoogt ook de weerstand van het haar tegen beschadiging en voorkomt, in het geval van geverfde lokken, dat de kleur uitspoelt. Ongeacht het type porositeit, de strengen zullen u verrassen met een frisse, gezonde uitstraling en prachtige glans. Het ruikt naar sappige sinaasappel, wat energie toevoegt. Het product is perfect voor de OMO-methode, als laatste verzorgingsstap.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op nat haar dat uit het overtollige water is geperst. Laat het een minuutje intrekken en spoel het daarna uit.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Coco-Caprylaat/Capraat, Behentrimoniumchloride, Prunus Amygdalus Dulcis ( Sweet Almond ) olie, Citroenzuur, Glycolzuur, Melkzuur, Cetrimoniumchloride, Theobroma Cacaozaadboter, Bertholletia Excelsa (Brazilië) Notenolie, Tocoferol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Benzyl Alcohol, Benzoëzuur, Dehydroazijnzuur, Parfum, Citral, Limoneen, Linallol De volledige, actuele INCI samenstelling staat altijd op de verpakking.

112439

Specifieke referenties

ean13
5904209846054

OnlyBio Hair in Balance...

€ 1,50
group_work Toestemming voor cookies