ONLYBIO Hair in Balance HAIRmoniad Lotion - Booster stimuleert de haargroei intensief 100 ml

€ 5,90
Inclusief belasting

De lotion is een perfecte oplossing voor mensen die een gezonde en snelle haargroei willen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
11
Niet op voorraad

ONLYBIO Hair in Balance HAIRmonade Lotion - Booster stimuleert de haargroei intensief 100 ml

De lotion is een perfecte oplossing voor mensen die een gezonde en snelle haargroei willen. Dit product heeft een alcoholbasis, waardoor de actieve ingrediënten dieper in de huid doordringen. De lotion wordt speciaal aanbevolen voor mensen met dunner wordend, dun en verzwakt haar en het probleem van overmatig haarverlies. Het is ook geschikt voor de vette hoofdhuid. Dankzij het gember- en sinaasappelgehalte stimuleert de lotion de bloedsomloop in de hoofdhuid, mobiliseert de haarzakjes voor de haargroei en vermindert overmatig haarverlies. Bovendien verbetert de verfrissende geur van citroenlimonade met munt je humeur. Wcierka is een uniek product gecreëerd door de sociale mediagemeenschap, wat het een uniek karakter geeft. De geur, het etiket en de productnaam zijn door klanten gekozen, waardoor het is afgestemd op de behoeften en voorkeuren van gebruikers. Regelmatig gebruik van de lotion stimuleert de intensieve haargroei, waardoor het een onvervangbaar onderdeel van de haarverzorging is.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het product rechtstreeks op de hoofdhuid aan, tussen de lokken, en wrijf het vervolgens in met cirkelvormige bewegingen.

SAMENSTELLING

Aqua , Alcohol, Citrus Aurantium Dulcis Water , Glycerine, Moringa Oleifera Bladextract, Zingiber Officinale Wortelextract, Polyglyceryl-4 Lauraat/Sebacaat, Polyglyceryl-6 Caprylaat/-Capraat, Citroenzuur, Benzylalcohol, Dehydroazijnzuur, Natriumbenzoaat, Kalium Sorbaat, Parfum, Citral, Coumarine, Limoneen, Linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114208

Specifieke referenties

ean13
5905805282802

ONLYBIO Hair in Balance...

€ 5,90
group_work Toestemming voor cookies