Alpecin Cafeïne Haarshampoo 200 ml

€ 10,90
Inclusief belasting

De tonic biedt bescherming tegen haaruitval en laat een fris ego gevoel op de hoofdhuid achter

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

Alpecin Cafeïne Haarshampoo 200 ml

Haartonicum ondersteunt dankzij een unieke combinatie van actieve stoffen, waaronder cafeïne, de activiteit van haarzakjes, wat bijdraagt aan de verlenging van de haargroeifase voorbij genetische aanleg. Voorkomt effectief voortijdig haarverlies, verbetert de productiviteit van de haarzakjes en versnelt de haargroei. Het werkt precies en bereikt daar waar het nodig is, zonder ongewenste bijwerkingen te veroorzaken. Het kan regelmatig worden gebruikt zonder het lichaam te belasten, en een hoge dosering zorgt voor effectieve resultaten. De tonic biedt bescherming tegen haaruitval en laat een fris ego gevoel achter op de hoofdhuid.

HOE TE GEBRUIKEN

's Ochtends of na elke haarwasbeurt in de hoofdhuid masseren. 24 uur effectief doordat de Tonic op de hoofdhuid blijft zitten.

SAMENSTELLING

Aqua , alcohol denat., parfum, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, Panthenol , menthol, cafeïne, zink PCA, niacinamide, limoneen, linalool, citroenzuur, tocoferylacetaat, butylfenylmethylpropional, citronellol, citral, retinylacetaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114765

Specifieke referenties

ean13
4008666212375

Alpecin Cafeïne Haarshampoo...

€ 10,90
group_work Toestemming voor cookies