Hairmate Kissy Oil Serum voor droog en kroeshaar 50 ml

€ 10,81
Inclusief belasting

Haarolie gemaakt voor de verzorging van droog, pluizig en dof haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Niet op voorraad

Hairmate Kissy Oil Serum voor droog en kroeshaar 50 ml

Kissy Oil is een veelzijdige haarolie, gemaakt voor de verzorging van droog, kroeshaar en dof haar. Het kan op verschillende manieren worden gebruikt, afhankelijk van de behoeften van je haar.

Kissy olie-gebruik:

-Voedend serum: De olie kan worden gebruikt als voedend serum voor haar, vooral haar dat kroezend en moeilijk te temmen is. Het maakt het haar elastisch en glanzend en helpt ongedisciplineerde lokken te reguleren.

- Oliënd product: De olie is perfect voor het oliën van haar over de gehele lengte. Het is een diepgaande verzorging die het gezonde uiterlijk en de gladheid van het haar kan herstellen. De olie heeft een antistatische werking, waardoor kroezen wordt voorkomen.

Het product is vegan, wat betekent dat het geen ingrediënten van dierlijke oorsprong bevat.

De Kissy Oil-verpakkingen worden geproduceerd met behulp van houtafval, wat in lijn is met de geest van duurzame ontwikkeling. Kissy Oil heeft een verfrissende geur van bergamot, vanille, muskus en cederhout. Het subtiele citrus- en lichtzoete aroma wordt aangevuld met tonen van sandelhout en heliotroop. Het is een geur die een aangename verzorgingservaring toevoegt.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik op haar dat is gespoeld met warm water om de nagelriemen te openen en de penetratie van actieve ingrediënten te vergemakkelijken. Knijp 5 pompjes in je hand voordat je het in je haar wrijft. Gebruik als leave-in conditioner om je haarpunten te beschermen. Gebruik over de gehele lengte voor een complete oliebehandeling

SAMENSTELLING

Cyclopentasiloxaan, Dimethiconol, Bertholletia Excelsa Zaadolie, Parfum, Calcium , CI 77891, CI19140, Tinoxide, Isoeugenol, Coumarine, Linalool, Benzylbenzoaat, Limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114053

Specifieke referenties

ean13
5904365746090

Hairmate Kissy Oil Serum...

€ 10,81
group_work Toestemming voor cookies