Tołpa Dermo Haaruitval. Antipollution shampoo tegen haaruitval 250 ml

€ 11,40
Inclusief belasting

Het voorkomt haaruitval en versnelt de groei van nieuwe

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Tołpa Dermo Haaruitval. Antipollution shampoo tegen haaruitval 250 ml

De shampoo reinigt effectief de hoofdhuid en het haar van onzuiverheden. Het voorkomt haaruitval en versnelt de groei van nieuwe. Versterkt, geeft dichtheid en volume. Het gaat de vijf zichtbare tekenen van haarveroudering tegen: verlies, verlies van dikte, droogheid, broosheid en dofheid. Hydrateert en vermindert waterverlies. Beschermt tegen externe milieuvervuiling. Het vermindert oxidatieve stress en neutraliseert vrije radicalen. Voedt en regenereert de haarstructuur. Veilig voor gekleurd en behandeld haar.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de shampoo aan op de handpalm, meng het met een kleine hoeveelheid water en verdeel het over vochtig haar. Massage gedurende ca. 2 minuten. Spoel met water.

SAMENSTELLING

Aqua , cocamidopropylbetaïne, laurylglucoside, natriumchloride, parfum, turfextract, gehydrolyseerd Adansonia Digitata-zaadextract, polyquaternium-6, melkzuur, glycerylcaprylaat, benzylalcohol, triethylcitraat, caprylylglycol, methylpropaandiol, benzoëzuur, natriumfytaat, natrium Benzoaat, kaliumsorbaat, CI 75810. De huidige samenstelling staat vermeld op de productverpakking

109484

Specifieke referenties

ean13
5902719417948

Tołpa Dermo Haaruitval....

€ 11,40
group_work Toestemming voor cookies