Mydlarnia Cztery Szpaki hypoallergene vloeibare zeep 500 ml

€ 11,60
Inclusief belasting

Geurvrije, hypoallergene vloeibare zeep zou een effectief cosmetisch middel zijn, maar zeer delicaat

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

BESCHRIJVING
We krijgen al vragen over dit product sinds we de eerste citroen-muntversie op de wereld hebben uitgebracht. Geurvrije, hypoallergene vloeibare zeep is in de eerste plaats gemaakt voor gevoelige mensen die worstelen met het probleem van een tere huid, vatbaar voor irritatie of atopie en voor mensen met een allergie die elke nieuwe cosmetica benaderen als een hond voor een egel, een trucje opsnuiven en op iets wachten niet helemaal gebeuren in hun gedachten. Dat zal hier niet het geval zijn. Omdat onze hypoallergene vloeibare zeep effectief maar zacht reinigt en alleen de noodzakelijke basisingrediënten bevat, waardoor het geschikt is voor de dagelijkse verzorging van de gevoelige huid en meer! Een kleine druppel is voldoende om een grote hoeveelheid schuim te produceren, dus het is zeer efficiënt en werkt goed als douchegel. Belangrijke info - het kan ook door kinderen worden gebruikt.

< strong > ACTIE:

Geurvrije, hypoallergene vloeibare zeep zou een effectieve, maar zeer zachte cosmetica zijn. Een die voldoet aan de verwachtingen van de meest gevoelige, allergische of atopische huid en deze reinigt zonder irritatie te veroorzaken. Een die ervoor zorgt dat de eigenaren van de meest gevoelige neuzen ze niet draaien. Dus hebben we dit product gemaakt, maar het was niet genoeg voor ons. We legden de lat hoger en stuurden de soap naar zijn eerste serieuze examen in zijn carrière. Voor dermatologisch onderzoek. En dat deed het! Dankzij de juiste bevestigingen die in de onderzoeksresultaten zijn opgenomen, kunt u het elke dag zonder zorgen gebruiken, zelfs met een grillige huid, vatbaar voor allergieën of atopie, of gewoon als u overmatig uitdrogen van de handen wilt voorkomen.

We hebben de indruk dat onze hypoallergene vloeibare zeep een kandidaat is voor een goede vriend of opvolger van de klassieke Misia - beide producten zijn zeer mild en zacht, dus ze zullen elkaar perfect aanvullen of gewoon vervangen :) Delicate, natuurlijke ingrediënten en geen van hen bevat essentiële oliën.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op natte handen, verdeel het voorzichtig over het oppervlak en spoel vervolgens grondig af met water.

SAMENSTELLING

Glycerine, Cocamidopropyl Betaine, Verzeepte Kokosolie, Decyl Glucoside, Verzeepte Olijfolie

103675

Specifieke referenties

ean13
5903641980142

Mydlarnia Cztery Szpaki...

€ 11,60
group_work Toestemming voor cookies