Khadi Neem Balance Shampoo voor anti-roos haar 200 ml

€ 20,00
Inclusief belasting

De hoofdhuid komt weer in balans en het haar wordt goed gehydrateerd en versterkt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Khadi Neem Balance Shampoo voor anti-roos haar 200 ml

De natuurlijke kruidenextracten in de antiroosshampoo kalmeren jeuk en irritatie en zorgen voor verlichting. De hoofdhuid komt weer in balans en het haar wordt goed gehydrateerd en versterkt. De anti-roos shampoo is gebaseerd op wasmiddelen die delicaat zijn voor de huid, die haar grondig reinigen van onzuiverheden en talg. De aangename kruidengeur van de shampoo is het resultaat van het gebruik van natuurlijke ingrediënten. Na het aanbrengen merkt u onmiddellijk verlichting en buitengewone zachtheid en glans van uw lokken. De anti-roos shampoo heeft een pH variërend tussen 6,8 en 7,2, wat hem licht zuur maakt. Hierdoor herstelt u de natuurlijke balans van de huid en helpt u roos te elimineren. De sterke eigenschappen van de shampoo voorkomen herhaling van nare kwaaltjes en zorgen voor een gezonde hoofdhuid en sterk haar.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid shampoo aan op de handpalm, breng vervolgens aan op de hoofdhuid en masseer zachtjes. Verdeel het schuim over de gehele lengte van het haar om het te voeden en te hydrateren. Spoel de shampoo daarna grondig uit met water.

SAMENSTELLING

Aqua , Coco-Glucoside, Glycerine, Caprylyl/Capryl Glucoside, Lauryl Glucoside, Natrium Pca, Rosmarinus Officinalis Bloemolie, Natriumcitraat, Benzyl Alcohol, Trigonella Foenum-Graecum Zaad Extract, Xanthaangom, Glyceryl Oleaat, Acacia Concinna Fruit Extract, Aloe Barbadensis Bladextract, Azadirachta Indica-bladextract, Emblica Officinalis-fruitextract, Indigofera Tinctoria-bladextract, Lawsonia Inermis-bladextract, Oryza Sativa-zemelenolie, Sapindus Mukurossi-fruitextract, Vitex Negundo-bladextract, Zink Pca, Dinatriumcocoylglutamaat, Melaleuca Alternifolia-bladolie, Eucalyptus Globulus Bladolie, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Natriumgluconaat, Salicylzuur, Gehydrolyseerd Sweet Almond Eiwit, Azadirachta Indica Zaadolie, Citroenzuur, Gehydrolyseerd Tarwe Eiwit, Natriumcocoylglutamaat, Natriumhydroxide, Limoneen, Sorbinezuur, Natriumbenzoaat, Tocoferol, Gehydrogeneerd Palm Glyceriden Citraat, Lecithine, Ascorbylpalmitaat. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

110224

Specifieke referenties

ean13
4260672890132

Khadi Neem Balance Shampoo...

€ 20,00
group_work Toestemming voor cookies