Hairmate Pinky Swear Shampoo voor gekleurd haar 250 ml

€ 9,40
Inclusief belasting

De roze shampoo is speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar en is bedoeld om glans en uitstraling aan het haar te geven na kleurbehandelingen.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Hairmate Pinky Swear Shampoo voor gekleurd haar 250 ml

De roze shampoo genaamd "PINKY SWEAR" is speciaal ontworpen voor gekleurd haar en is bedoeld om glans en uitstraling te geven na kleurbehandelingen, en om de ego kleur van het haar te behouden. Hier zijn de belangrijkste ingrediënten en de voordelen ervan:

-Zeemos: dit ingrediënt helpt het haar te hydrateren en te conditioneren, wat belangrijk is, vooral na chemische behandelingen zoals kleuren. Gehydrateerd haar ziet er gezond en glanzend uit.

-Kalahari Meloenolie: Deze olie heeft hydraterende en conditionerende eigenschappen die het haar helpen regenereren na chemische behandelingen. Helpt de zachtheid en gladheid van het haar te herstellen.

-Rijst- en soja-eiwitten: deze eiwitten helpen het haar opnieuw op te bouwen en de elasticiteit ervan te vergroten. Ze zijn vooral nuttig voor gekleurd haar, dat mogelijk gevoeliger is voor beschadiging.

-Hibiscusextract en pseudoceramiden: deze ingrediënten helpen de haarkleur te beschermen tegen vervaging en tegen omgevingsfactoren.

PINKY SWEAR shampoo hydrateert, beschermt de kleur en verbetert in het algemeen de conditie van gekleurd haar. Voor het beste resultaat wordt aanbevolen om het één minuut (voor natuurlijk licht of geblondeerd haar) of twee minuten (voor donker en rood haar) op het haar te laten zitten. Het is een uitstekend product om de kleurintensiteit te behouden en een gezond uiterlijk van het haar te garanderen na kleurbehandelingen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een geschikte hoeveelheid shampoo aan op de hoofdhuid. Masseer uw hoofdhuid zachtjes met shampoo gedurende 2-3 minuten en spoel grondig uit.

SAMENSTELLING

Kalahari meloenzaadolie, rijst- en soja-eiwitten, GLYCERINE, ZEEMOS

Aqua , natriumcocoylisethionaat, cocamidopropylbetaïne, cocoglucoside, glycerine, dimethicon PEG-8 Meadowfoamaat, Coconut , acrylaten / vinylneodecanoaat-crosspolymeer, Citrullus Lanatus-zaadolie, extract van Hibiscus Sabdariffa-bloemen, extract van Kappaphycus Alvarezii, extract van Laminaria Saccharina, gehydrolyseerde rijst Eiwit, gehydrolyseerde soja-eiwit, glycine, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, palmitoylmyristylserinaat, amodimethicon, PEG-120 methylglucose trioleaat, glycoldistearaat, Laureth-4, propaandiol, siliconen quaternium-18, trideceth-6, trideceth-12, natriumisethionaat, Natriumpolyacrylaat, parfum, PEG-8, PEG-8/SMDI-copolymeer, Calcium , tinoxide, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, natriumchloride, citroenzuur, natriumhydroxide, CI 77891, Basic Red 51, coumarine , Linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114050

Specifieke referenties

ean13
5904365746175

Hairmate Pinky Swear...

€ 9,40
group_work Toestemming voor cookies