Ice Professional Keep My Blonde Vegan Shampoo voor geverfd, getonifieerd of gebleekt haar 250 ml

€ 7,20
Inclusief belasting

Veganistische shampoo speciaal ontwikkeld voor gekleurd, gekleurd of gebleekt haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Ice Professional Keep My Blonde Vegan Shampoo voor geverfd, getonifieerd of gebleekt haar 250 ml

Veganistische shampoo speciaal ontwikkeld voor gekleurd, gekleurd of gebleekt haar. Dit sensationele product is ontworpen om blond tinten levendig te houden en te voorkomen dat ze voortijdig vervagen. De shampoo is ontwikkeld voor de behoeften van blond haar, dat speciale zorg en bescherming nodig heeft om zijn unieke kleur te behouden. Dankzij de speciale formule, verrijkt met hydraterende en voedende ingrediënten, reinigt deze shampoo het haar op milde wijze terwijl het de structuur versterkt en intensief beschermt tegen schadelijke externe factoren. Het bevat natuurlijke ingrediënten die diepe voeding en haarregeneratie bieden. Zijdeproteïnen werken om de elasticiteit en gladheid van het haar te vergroten en tegelijkertijd de structuur te versterken. Kamillebloemextract en jojoba-olie hebben een rustgevend en rustgevend effect op de hoofdhuid en zorgen tegelijkertijd voor voldoende hydratatie. De shampoo is ook ideaal voor mensen die om het milieu geven, omdat het veganistisch is en geen milieubelastende ingrediënten bevat. Dankzij dit product kun je genieten van een mooie, glanzende blondine terwijl je goed voor je haar en de planeet zorgt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid shampoo aan op vochtig haar, masseer zachtjes en laat 5 minuten intrekken, spoel daarna uit met warm water. Herhaal indien nodig. Meerdere keren per week gebruiken.

SAMENSTELLING

Aqua , Natrium Coco-Sulfaat, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Natriumchloride, Coco-Glucoside, Polyglyceryl-10 Oleaat, Vaccinium Vulcanorum Fruit Extractwh, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Malva Sylvestris Bloem Extract, Ribes Nigrum Blad Extract, Iris Sibirica Wortel Extractwh, Hesperis Sibirica bloem/blad/stengelextract, natriumhyaluronaat, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, glyceryloleaat, benzylalcohol, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, citroenzuur, parfum, Violet 43, limoneen, linalool. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

110734

Specifieke referenties

ean13
4743318150222

Ice Professional Keep My...

€ 7,20
group_work Toestemming voor cookies