Ronney Professional versterkende shampoo voor droog en verzwakt haar Macadamia Oil 1000 ml

€ 4,60
Inclusief belasting

Het hoofdbestanddeel van deze shampoo, macadamia-olie, is een bron van veel nuttige voedingsstoffen voor het haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Ronney Professional versterkende shampoo voor droog en verzwakt haar Macadamia Oil 1000 ml

Haarshampoo is een product dat veel voordelen voor je haar met zich meebrengt. Dit is waarom je het zou moeten gebruiken:

-Grondige reiniging van de hoofdhuid: Deze shampoo is effectief in het reinigen van de hoofdhuid en verwijdert overtollig talg, onzuiverheden en resten van stylingproducten. Hierdoor wordt de hoofdhuid gezonder en verzorgder.

-Beschadiging herstellen: Ronney Macadamia Oil shampoo werkt niet alleen op het oppervlak van het haar, ale dringt ook door in de structuur en herstelt schade vanaf de wortels. Hierdoor wordt het haar sterker en minder vatbaar voor breuk.

-Verbetert de hydratatie: Macadamia-olie is rijk aan waardevolle vitamines en sporenelementen die het haar van het nodige vocht voorzien. Dit betekent dat uw haar meer gehydrateerd wordt, wat de elasticiteit en het gezonde uiterlijk verbetert.

-Ondersteuning van regeneratieve processen: Deze shampoo ondersteunt de natuurlijke haarregeneratieprocessen, wat betekent dat de lokken er jonger uitzien. Dit is vooral gunstig voor mensen met beschadigd of verzwakt haar.

Het hoofdbestanddeel van deze shampoo, macadamia-olie, is een bron van veel nuttige voedingsstoffen voor het haar. Daarom kan het gebruik van dit product helpen uw haar gezond, sterk en glanzend te houden.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer de shampoo in nat haar, was het en spoel het grondig uit.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, natriumchloride, cocamide DEA, Macadamia Intergrifolia-zaadolie (macadamia-olie), natriumlaurylglucosecarboxylaat, cocamidopropylbetaïne, natriumcocoylglutamaat, parfum, benzylbenzoaat, glycerine (glycerine), natriumcacamphoacetaat, laurylglucoside, tetranatrium EDTA, Citroenzuur, Polyquaternium-7, Methylchloorisothiazolinone, Linallol, Methylisothiazolinone. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112792
a lot

Specifieke referenties

ean13
5060589154681

Ronney Professional...

€ 4,60
group_work Toestemming voor cookies