Ronney Professional Smoothing Shampoo voor fijn en dof haar Silk Sleek 1000 ml

€ 4,60
Inclusief belasting

De shampoo reinigt zowel het haar als de hoofdhuid grondig en verwijdert onzuiverheden en overtollig talg

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Ronney Professional gladmakende shampoo voor dun en dof haar Silk Sleek 1000 ml

Gladmakende shampoo voor dun en dof haar is een uitstekende keuze voor diegenen die willen genieten van glanzend, glad en gemakkelijk te verzorgen haar. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van dit product:

-Reiniging: De shampoo reinigt zowel het haar als de hoofdhuid grondig en verwijdert onzuiverheden en overtollig talg. Hierdoor blijft je haar fris en schoon.

-Gladmakend: De formule van de shampoo maakt de lokken effectief glad, elimineert het doffe effect en maakt ze zijdezacht. Je haar wordt elastischer en gladder.

-Antikroes: De shampoo voorkomt kroezen, wat vooral belangrijk is voor mensen met dun of dof haar. Hierdoor blijven je lokken goed gestyled.

-Voeding en hydratatie: De cosmetica biedt voedingsstoffen en vochtinbrengende ingrediënten die het haar voeden en de gezonde glans herstellen. Het haar wordt goed gehydrateerd, wat de algehele conditie beïnvloedt.

-Gemakkelijker stylen: De shampoo maakt het gemakkelijker om je haar te kammen en te stylen, waardoor de dagelijkse verzorging eenvoudiger en effectiever wordt.

Dankzij deze shampoo wordt je haar elastischer, glanzender en voelt het prettiger aan.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer de shampoo in nat haar, was het en spoel het grondig uit.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, cocamidopropylbetaïne (betaïne), natriumchloride, cocamide DEA, glycerine (glycerine), gehydrolyseerde zijde (gehydrolyseerde zijde), parfum, polyquaternium-7, tetranatrium EDTA, citroenzuur (citroenzuur), natriumbenzoaat, kalium Sorbate, CI 16255. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112796
a lot

Specifieke referenties

ean13
5060589155954

Ronney Professional...

€ 4,60
group_work Toestemming voor cookies