Vis Plantis Pharma Care Shampoo voor haaruitval Grote Klis + Biotyna 500 ml

€ 5,51
Inclusief belasting

Natuurlijke shampoo tegen haaruitval is een uitstekende keuze voor mensen die met dit probleem worstelen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Vis Plantis Pharma Care Shampoo voor haaruitval Grote Klis + Biotyna 500 ml

Natuurlijke shampoo tegen haaruitval is een uitstekende keuze voor mensen die met dit probleem worstelen. Als u overmatig haarverlies heeft opgemerkt en dit op natuurlijke wijze wilt verhelpen, is deze shampoo wellicht de perfecte oplossing. De belangrijkste ingrediënten van deze shampoo zijn grotere klis en biotine, die samenwerken om de conditie van je haar en hoofdhuid te verbeteren. Grote klis staat bekend om zijn eigenschappen bij het versterken van de haarzakjes en het versnellen van de groei van nieuw haar. Dit is een ingrediënt dat haaruitval kan helpen stoppen en de haargroei kan stimuleren. Biotine daarentegen werkt als een rem op overmatig haarverlies. Het is een vitamine die essentieel is voor gezond haar, huid en nagels. De aanwezigheid ervan in de shampoo helpt het haar te versterken en in goede conditie te houden. Het resultaat van het gebruik van deze shampoo is dikker, glad haar dat pluisvrij is. Bovendien blijft de hoofdhuid goed gehydrateerd en vrij van irritatie. Het is niet alleen een effectief ale ook een milieuvriendelijk product. Het flesje met de shampoo is gemaakt van 100% gerecyclede materialen en is recyclebaar. Het is een ecologische oplossing die zorg draagt voor onze planeet.

HOE TE GEBRUIKEN

Maak je haar nat en verdeel de shampoo gelijkmatig over je hoofdhuid. Masseer zachtjes tot er schuim ontstaat en spoel daarna grondig uit

SAMENSTELLING

Aqua , ammoniumlaurylsulfaat, coco-glucoside, glycerine, glycerylcaprylaat/capraat, glyceryloleaat, arctium lappa-wortelextract, heptylglucoside, biotine, inuline, gehydrogeneerde palmglyceridencitraat, tocoferol, citroenzuur, melkzuur, cocamidopropylbetaïne, tetranatriumglutamaat Diacetaat, Parfum, Natriumchloride, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Citral, Hexyl Cinnamal, Limoneen, Linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114114

Specifieke referenties

ean13
5907618136587

Vis Plantis Pharma Care...

€ 5,51
group_work Toestemming voor cookies