Isana droogshampoo voor alle haartypes 200 ml

€ 5,00
Inclusief belasting

Droogshampoo is de perfecte oplossing als u uw haar in een oogwenk wilt opfrissen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Isana droogshampoo voor alle haartypes 200 ml

Droogshampoo is de perfecte oplossing als u uw haar in een oogwenk wilt opfrissen. Met dit product kunt u uw haar effectief reinigen zonder dat u water hoeft te gebruiken. Na gebruik van Isana Droogshampoo zal je haar niet alleen fris zijn, ale ook heerlijk geurend. Dit is de perfecte ‘tussen-wasbeurt’-oplossing die je haar fris en vol houdt. Bovendien vergemakkelijkt deze droogshampoo het kammen en is zacht voor de huid, wat wordt bevestigd door dermatologische tests. Dankzij Isana Droogshampoo geniet je van langdurige frisheid en volume zonder dat je je haar elke dag hoeft te wassen.

HOE TE GEBRUIKEN

Kam je haar zorgvuldig. Schud de droogshampoo en spray gelijkmatig op elke haarlok vanaf een afstand van ongeveer 20 cm. Laat het een tijdje drogen. Droog je haar en kam het grondig (verwijder eventuele poederresten met een föhn).

SAMENSTELLING

Butaan, aluminiumzetmeeloctenylsuccinaat, alcohol denat., Aqua , parfum, distearyldimoniumchloride, alfa-isomethylionon, citronellol, geraniol, isopropylalcohol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114029
a lot

Specifieke referenties

ean13
4305615771793

Isana droogshampoo voor...

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies