AA My Beauty Power Acne corrigerende en matterende dagcrème 50 ml

€ 6,90
Inclusief belasting

Bestrijd effectief acne en mee-eters

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Niet op voorraad

AA My Beauty Power Acne corrigerende en matterende dagcrème 50 ml

De innovatieve dagcrème is een synergie van bioactieve moleculen, zoals niacinamide, zink en AHA zuur, die effectief acne en mee-eters bestrijden en tegelijkertijd zorgen voor een gezonde en jeugdige uitstraling van de huid. Dankzij het gebruik van onze crème wordt de huid mat, intensief gehydrateerd en gereinigd en wordt de afscheiding van talg gereguleerd. Daarnaast worden imperfecties en verkleuringen geëlimineerd en wordt kleine roodheid gemaskeerd dankzij het gebruik van corrigerende groene pigmenten. De belangrijkste ingrediënten van onze crème zijn:

- NIACINAMIDE 5 % - werkt in op de huid door onvolkomenheden en acnelaesies te elimineren, verheldert verkleuringen en minimaliseert de zichtbaarheid van vergrote poriën, waardoor het algehele uiterlijk en de textuur van de huid worden verbeterd.

- ZINK - reguleert de afscheiding van talg, waardoor het de glans van de huid en de vorming van mee-eters vermindert.

GROENE PIGMENTEN CORRIGEREN - maskeer kleine roodheden en egaliseer de teint. Hierdoor heeft onze dagcrème een corrigerend en matterend effect en zorgt het voor voldoende hydratatie en bescherming van de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel de balsem gelijkmatig over je lippen. Gebruik zo vaak als nodig is

SAMENSTELLING

Ethylhexyl Stearaat, Prunus Amygdalus Dulcis Olie, Gehydrogeneerde Plantaardige Olie, Butyrospermum Parkii Boter, Simmondsia Chinensis Zaadolie, Cera Microcristallina, Tocoferylacetaat, Aroma , Helianthus Annuus Zaadolie, Glycine Soja Olie, Bixa Orellana Zaadolie, Aloe Vera Blad Extract, Propaandiol, Prunus Persica-bladextract, Pyrus Malus-fruitextract, Rubus Idaeus-fruitextract, polyglyceryl-4-isostearaat, POLYGLYCERYL-2-TRIISOSTEARAAT, glycerine, triethoxycaprylylsilaan, tocoferol, sucralose, CI 77492, CI 15850

110188

Specifieke referenties

ean13
5900116082769

AA My Beauty Power Acne...

€ 6,90
group_work Toestemming voor cookies