Apis Exotic Home Care Set Gezichtsreinigingsschuim 150 ml + Gezichtscrème 50 ml

€ 14,80
Inclusief belasting

De set is het perfecte cadeau voor degenen die willen genieten van een gezonde en stralende huid terwijl ze de exotische geuren en voedingswaarde van fruit willen ervaren.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

De cadeauset bevat hoogwaardige cosmetische producten die uw huid verzorgen en voeden. Dit is inbegrepen:

- Exotic Home Care - Enzymatisch gezichtsreinigingsschuim (150 ml): Dit unieke enzymatische gezichtsreinigingsschuim bevat een mengsel van exotisch fruit. Het helpt de huid grondig te reinigen van onzuiverheden en make-upresten, zonder de hydrolipidenbarrière te verstoren. Het bevat het enzym papaïne, dat dode huidcellen verwijdert en de huid glad maakt. Exotische fruitextracten voorzien de huid van vitamines, regenereren, geven glans en verfrissen.

- Exotic Home Care - Exotische vitaliserende crème (50 ml): Deze verkwikkende en lichte crème trekt gemakkelijk in en hydrateert de huid intensief. Het voorziet de huid van essentiële vitamines, regenereert haar en beschermt haar tegen vrije radicalen. Bevat hyaluronzuur en exotische fruitextracten zoals passievrucht, mango en granaatappel, rijk aan vitamine C en flavonoïden. Deze ingrediënten maken de huid glad, geven haar glans en frisheid.

114220

Specifieke referenties

ean13
5901810050290

Apis Exotic Home Care Set...

€ 14,80
group_work Toestemming voor cookies