Bielenda Camellia Oil luxe Liftende crème 50+ dag/nacht 50 ml

€ 7,50
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Een luxe crème met een rijke textuur zorgt voor huidverzorging gemodelleerd naar het beste Koreaanse model van schoonheidsverzorging. Room verbetert effectief het uiterlijk en de conditie van de rijpere huid. Hijsen, leuk verstrakt en verstevigt de huid, waardoor gelaatstrekken zichtbaar worden jonger. Hydrateert intensief, ondersteunt regeneratie en voeding opperhuid, houdt vocht vast in de huid. Verzacht rimpels en vertragingen vorming van nieuwe. Verstevigt, verstevigt, voorkomt verslapping. Het herstelt de mooie kleur, glans en glans van de huid.

Actie:

Naast Camelia-olie bevat het ook:

CERAMIDS zijn waardevolle bindmiddelen voor de huid intercellulair; bescherm het tegen waterverlies en schadelijke stoffen invloed van de externe omgeving. Ze verstevigen de opperhuid, maken deze glad rimpels. Het tekort aan ceramiden in de huid draagt bij aan de vorming rimpels.

COLLAGEN stimuleert de aanmaak van nieuw collageen, bedankt die de structuur en elasticiteit van de huid verbetert en voorkomt verslappen. Corrigeert gelaatstrekken door de vezels te versterken collageen verzwakt door het verouderingsproces. Herstelt, revitaliseert, lift, herstelt de stevigheid, gladheid en de juiste spanning van de huid.


Effect:

De unieke eigenschappen van CAMELLIA OLIE, zijn goedheid voor de huid, rijkdom en actiekracht ontmoeten elkaar de hoogste eisen en maken de huid mooier, gladder en flexibeler.

65517

Specifieke referenties

ean13
5902169034986

Bielenda Camellia Oil luxe...

€ 7,50
group_work Toestemming voor cookies