LaQ Multi-olie Serum met Vitamine C+E 30 ml

€ 8,91
Inclusief belasting

Serum met hydraterende en anti-rimpel eigenschappen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Laatste items in voorraad

LaQ Multi-oil Serum met vitamine C+E 30 ml

Dit is een olieserum met hydraterende en antirimpeleigenschappen, verrijkt met plantaardige siliconen die voor een zijdezachte finish zorgen. Nadat je het op je gezicht hebt aangebracht, zul je geen ongemakkelijk gevoel van vettigheid voelen. Bevat geen geurstoffen. Het past perfect als occlusieve laag voor het vochtinbrengende serum Hyaluron LaQ 01. Als uw huid voeding, versteviging en regeneratie nodig heeft, zult u dit serum geweldig vinden. Ongeacht het type huid, zelfs de gevoelige, wordt deze verlicht, glad en stralend. Mijn formule bevat heel veel ingrediënten die goed zijn voor je huid! Dit bevat: de kracht van antioxidanten, 7 verschillende oliën en een complex van vochtinbrengende stoffen. De zeven oliën zijn: watermeloenzaad, pruim en druif, evenals macadamiazaad, avocado, bernagie en rozenbottel. Natuurlijk was er ook olijfolie. Bovendien bevat de samenstelling ascorbyltetraisopalmitaat, een stabiele vorm van vitamine C. Het is een modern esterderivaat van ascorbinezuur, dat wordt gekenmerkt door een hoge biologische beschikbaarheid en een goede huidtolerantie. Vitamine C versterkt de bloedvaten, stimuleert de bloedtoevoer naar de huid, verheldert deze, verbetert de stevigheid en elasticiteit en vermindert rimpels. Bovendien ondersteunt de aanwezigheid van vitamine C de werking van vitamine E, die als antioxidant werkt en de wondgenezing versnelt. Dat is nog niet alles: de samenstelling bevat ook vitamine E, bekend als de "vitamine van de jeugd". Het biedt bescherming tegen huidveroudering, heeft ontstekingsremmende eigenschappen en versnelt de weefselregeneratie. Bovendien beschermt het tegen verlies van elasticiteit en uitdroging. Het serum bevat ook isoamyllauraat, dat de huid verzacht, evenals pantenol en allantoïne, die irritaties verzachten, kalmeren en ontstekingsremmende eigenschappen hebben.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een paar druppels van het serum op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Gebruik 's morgens en/of 's avonds. Voeg een kleine hoeveelheid toe aan je favoriete crème of combineer met een ander serum

SAMENSTELLING

Vitis Vinifera Zaadolie, Isoamyl Lauraat, Macadamia Integrifolia Zaadolie, Borago Officinalis Zaadolie, Tocoferol, Persea Gratissima Olie, Ascorbyl Tetraisopalmitaat, Paeonia Officinalis Bloemenextract, Rosa Canina Fruitolie, Copaifera Officinalis Hars, Glyceryl Isostearaat, Palmitoyl Gehydrolyseerd Tarwe Eiwit, Kalium ium Cocoyl gehydrolyseerd tarwe-eiwit, Panthenol , Olea Europaea fruitolie, Citrullus Vulgaris zaadolie, Prunus Domestica zaadolie, glycyrrhetinezuur, allantoïne, lecithine. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112483
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902730839736

LaQ Multi-olie Serum met...

€ 8,91
group_work Toestemming voor cookies