Bielenda MILKY PRIMER MICROBIOME PROTECTION natuurlijke Matcha make-up basis + Prebiotic 30 ml

€ 5,40
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Niet op voorraad

family :'Times New Roman';">BESCHRIJVING
MILKY PRIMER MICROBIOME PROTECTION make-up basis is een multi-task NATUURLIJKE cosmetica die niet alleen make-up fixeert en het aanbrengen ervan vergemakkelijkt, maar ook de huid perfect voedt en haar MICROBIOME verzorgt. Het heeft een lichte, melkachtige formule die de huid niet belast en snel intrekt. Het maakt de huid prachtig glad, matteert de opperhuid die vatbaar is voor vettig en glanzend, en ondersteunt ook de correctie van onvolkomenheden.

De MATCHA in de basis verbetert de conditie van de huid, reguleert de afscheiding van talg en heeft een antioxiderende werking, en de heilzame PREBIOTICA ondersteunen de ontwikkeling van een normale bacteriële flora.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel de basis gelijkmatig over het gezicht. Wacht tot het is opgenomen en klaar is :) Je kunt het product niet alleen als basis gebruiken, maar ook op zichzelf als cosmetisch middel voor de dagelijkse verzorging.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), isoamyllauraat, trehalose, propaandiol, coco-caprylaat/capraat, ethyloleaat, stearylalcohol, niacinamide, polyacrylaat crosspolymeer-6, Camellia Sinensis ( Green Tea ) bladwater, Oryza Sativa (rijst)zemelenolie, Cannabis Sativa (Hennep) Zaadolie, Gluconolacton, Camellia Sinensis (Matcha Groene Thee) Bladpoeder, Camellia Sinensis (Groene Thee) Bladextract, Oryza Sativa (Rijst) Zetmeel, Alfa-Glucaan Oligosaccharide, Lactobacillus, Saccharomyces Ferment Lysaat Filtraat, Polymnia Sonchifolia Juice , natriumstearoylglutamaat, melkzuur, citroenzuur, maltodextrine, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, natriumsalicylaat, benzylalcohol, parfum (geur), alfa-isomethylionon, citronellol, geraniol, hexylkaneel, limoneen, linalool, CI 19140, CI 42090.

104133

Specifieke referenties

ean13
5902169045807

Bielenda MILKY PRIMER...

€ 5,40
group_work Toestemming voor cookies