Yumi Micellaire cocktail voor het verwijderen van make-up, hydratatie en balans Komkommer en Spinazie 200 ml

€ 4,01
Inclusief belasting

Verwijdert effectief zelfs waterproof make-up

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Yumi Micellaire cocktail voor het verwijderen van make-up, hydratatie en balans Komkommer en Spinazie 200 ml

Micellaire cocktail is een product dat de kracht van aloë vera combineert met ingrediënten van natuurlijke oorsprong om de huid te voorzien van hydratatie en verlichting. De samenstelling is veganistisch en verwijdert effectief zelfs waterproof make-up zonder een trekkerig gevoel te veroorzaken.

ACTIE:

Aloëbladsap is een schat aan voedingsstoffen die de huid verfrissen, hydrateren en een droge huid voorkomen.

Frambozen-, appel-, perzik-, kiwi-, papaya-, komkommer- en aardbei-extracten kalmeren het trekkerige gevoel en voeden de huid bovendien.

Sap van groene groenten, zoals komkommer en spinazie, verfrist bovendien de huid.

Na gebruik is de huid schoon, fris, zacht aanvoelend en klaar voor de volgende verzorgingsfase. Het product is zacht voor de ogen en de huid, dus je kunt zonder angst naar deze reinigingscocktail grijpen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de vloeistof aan op een wattenschijfje en reinig het gezicht, de ogen, de lippen en de hals. Herhaal de handeling totdat je een schone vlok krijgt.

SAMENSTELLING

Aqua , Aloe Barbadensis Leaf Juice , Glycerine, Cucumis Sativus Juice, Spinacia Oleracea, Actinidia Chinensis Fruit Extract, Carica Papaya Fruit Extract, Cucumis Sativus Fruit Extract, Fragaria Ananassa Fruit Extract, Prunus Persica Fruit Extract, Pyrus Malus Fruit Extract, Rubus Idaeus Fruit Extract , natriumcocoamphoacetaat, citroenzuur, levulinezuur, natriumlevulinaat, parfum, poloxameer 184, polysorbaat 80, natriumchloride, dinatrium-EDTA, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, limoneen. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

109790

Specifieke referenties

ean13
5902693163657

Yumi Micellaire cocktail...

€ 4,01
group_work Toestemming voor cookies