Dax Perfecta Bubble Tea Booster 5 minuten gezichtsmasker 10 ml

€ 1,69
Inclusief belasting

Express gezichtsmasker

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Dax Perfecta Bubble Tea Booster 5 minuten gezichtsmasker 10 ml

Express gezichtsmasker is het perfecte "drankje" voor de huid, dat in slechts 5 minuten voor een stralende gloed en gladheid zorgt. De combinatie van een romige gelconsistentie met ingebedde vitaminebolletjes, die, wanneer ze tijdens het aanbrengen worden gewreven, de kracht van vitamine E vrijgeven - voedt heerlijk en geeft het effect van een perfect gladde en subtiel stralende huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een dikkere laag van het masker aan op een gereinigd en droog gezicht, vermijd daarbij de oog- en mondzone. Voer vervolgens een zachte massage uit totdat de vitamineballen zijn ingewreven. Laat 5-10 minuten intrekken. Masseer na het verstrijken van de tijd het overtollige product in de huid of was het af.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, natriumacrylaatcopolymeer Black squalaan, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Zingiber Officinale-wortelextract, tocoferylacetaat, Cinnamomum Zeylanicum-schorsextract, Saccharomyces/Xylinum/zwarte thee-ferment, lactose, propaandiol, tocoferol, glycine-sojaolie, microkristallijne cellulose, caprylhydroxami c Zuur, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Lecithine, Hydroxyacetofenon, Fenoxyethanol, Parfum, Limonene, Cinnamal, Eugenol, Linalool, Mica, CI 77891, CI 7749. De exacte samenstelling staat op de verpakking

108881

Specifieke referenties

ean13
5900525073662

Dax Perfecta Bubble Tea...

€ 1,69
group_work Toestemming voor cookies