Isana hydro oogkussentjes met hyaluronzuur Dreamy Sky 2 stuks

€ 2,70
Inclusief belasting

Verkoelende hydro onder de ogen die de vorm aannemen van een delicate wolk

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Isana hydro oogkussentjes met hyaluronzuur Dreamy Sky 2 stuks

Ontdek aangename en verkoelende ooglapjes van hydrogel in de vorm van een delicate wolk die perfect past bij de gevoelige zone rond de ogen. Het is een waar genot voor je huid! Deze pads hydrateren de huid intens en verminderen donkere kringen onder de ogen, wallen en de eerste tekenen van vermoeidheid. Dankzij het gehalte aan hyaluron en wolkenbloemextract zorgen ze voor rustgevende verzorging en geven ze een gevoel van verfrissing en ontspanning. Van onze pleisters is dermatologisch bevestigd dat ze compatibel zijn met de huid. Bovendien is onze formule 100% vrij van microplastics om schone zorg en zorg voor ons milieu te garanderen. Ontspan en geef je ogen een beetje luxe!

HOE TE GEBRUIKEN

Scheur de folie en verwijder de oogkussentjes.Plaats de kussentjes direct onder de ogen op de gereinigde huid. Laat 15 tot 20 minuten intrekken. Verwijder de pads en dep of masseer het residu voorzichtig in. Voor extra versheid leg je de pads vlak voor gebruik in de koelkast.

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Sorbitol, Trehalose, Natriumhyaluronaat, Gnaphalium Leontopodium Bloemextract, Leuconostoc/Radijswortelfermentfiltraat, Chondrus Crispus-poeder, Glucomannan, Hydroxyacetofenon, 1,2-Hexaandiol, Synthetisch Fluorflogopiet, Kaliumchloride, Polyglyceryl-6-caprylaat, Proline, Butyleenglycol, Parfum, Hexyl Cinnamal, Limonene, CI 77891 Huidige samenstelling vermeld op de productverpakking

111108

Specifieke referenties

ean13
4305615961064

Isana hydro oogkussentjes...

€ 2,70
group_work Toestemming voor cookies