Isana Peel-off gezichtsmasker met actieve kool 2 x 8 ml

€ 1,60
Inclusief belasting

Peeling masker met actieve kool

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Isana Peel-off gezichtsmasker met actieve kool 2 x 8 ml

Het peelingmasker met actieve kool is een effectieve oplossing om de huid te reinigen en voor te bereiden op verdere verzorging. Dankzij het actieve koolstofgehalte dringt het masker perfect door in de poriën van de huid, waardoor onzuiverheden en overtollig talg worden verwijderd. Tijdens het aanbrengen van het masker werkt actieve kool als een magneet, waardoor onzuiverheden van het huidoppervlak worden aangetrokken en geabsorbeerd. Na het drogen wordt het masker licht ruw, waardoor je dode huidcellen, talgafzettingen en vuil voorzichtig en grondig kunt verwijderen door het van de huid te pellen. Bovendien voorkomt de aanwezigheid van zink in het peelingmasker de groei van bacteriën die mogelijk verantwoordelijk zijn voor de vorming van puistjes. Bij regelmatig gebruik van het masker kun je puistjes voorkomen en je teint glad en helder houden.

HOE TE GEBRUIKEN

Kneed het sachet voor het openen. Na het reinigen van de huid royaal en gelijkmatig (ca. 2 mm dik) op het gezicht aanbrengen. Vermijd het oog- en mondgebied. Laat ongeveer 15 minuten intrekken tot het masker helemaal droog is. Verwijder het masker langzaam naar het midden toe. Was eventuele resten af ​​met lauw water en veeg uw gezicht af met een wegwerphanddoek. Gebruik 2-3 keer per week indien nodig.

SAMENSTELLING

Aqua , Alcohol Denat., Polyvinylalcohol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Salicylzuur, Houtskoolpoeder, Zink PCA, Hamamelis Virginiana Water , Alcohol, Propyleenglycol, Xanthaangom, Parfum, Natriumhydroxide, Linalool. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

111353
a lot

Specifieke referenties

ean13
4305615640587

Isana Peel-off...

€ 1,60
group_work Toestemming voor cookies