The Saem natuurlijk gezichtsmasker op stof Tea tree 21 ml

€ 1,69
Inclusief belasting

Het natuurlijke masker verwijdert effectief roodheid en kalmeert de huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

The Saem natuurlijk gezichtsmasker op stof Tea tree 21 ml

Het natuurlijke masker is een intensief product dat roodheid effectief verwijdert en de huid kalmeert. Na gebruik van dit masker kunt u al na één keer gebruik zichtbare vermindering van roodheid, vernauwing van de poriën, egalisatie van de huid en gelijkmatige kleur zien. Het belangrijkste ingrediënt van dit masker is tea tree-extract, een uitstekend antisepticum. Het heeft een reinigende werking, vermindert ontstekingen en bestrijdt effectief puistjes en dzik . Het wordt vooral aanbevolen voor mensen met een vette huid, omdat het de productie van talg reguleert en verstopte poriën voorkomt. Het Tea Tree masker is rijkelijk doordrenkt met essence, waardoor het intensief inwerkt op de huid. Het heeft ook een aangenaam licht kruidenaroma, dat bovendien een gevoel van ontspanning introduceert. Je kunt een wow-effect verwachten na het gebruik van Natural Tea Tree Mask Sheet. Dankzij de werking wordt de huid gereinigd, gematteerd en worden de problemen die gepaard gaan met acne en roodheid verminderd, wat zich vertaalt in een gezondere en stralende teint.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het masker aan op een gereinigd gezicht en laat het 20-40 minuten intrekken. Verdeel vervolgens voorzichtig de resterende essence over de huid.

SAMENSTELLING

Water , Glycerine, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Blad Extract (2.000ppm), Xanthaangom, Trehalose, Allantoïne, Dinatrium EDTA, Panthenol , Anthemis Nobilis Bloem Extract, Centella Asiatica Extract, Camellia Sinensis Blad Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Blad Olie ( 100ppm ), dikaliumglycyrrhizaat, sorbitanisostearaat, dipropyleenglycol, capryl/caprinezuurtriglyceride, natriumhyaluronaat, gehydrogeneerde lecithine, cholesterol, ceramide NP, hydroxyethylcellulose, polysorbaat 60, carbomeer, arginine, hydroxyethylacrylaat/natriumacryloyldimethyltauraatcopolymeer, cyclohexasiloxaan, 1 ,2-hexaandiol, cyclopentasiloxaan, hexyleenglycol, hydroxyacetofenon. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

111809

Specifieke referenties

ean13
8806164158838

The Saem natuurlijk...

€ 1,69
group_work Toestemming voor cookies