Eveline Glycol Therapy 3% Multipeptide Anti-Rimpelbehandeling 18 ml

€ 6,00
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Niet op voorraad

family :'Baloo 2', sans-serif;background-color:#ffffff;">25% van het verjongende peptiTech™-complex combineert het synergetische effect van nieuwe generatie peptiden die de herstelprocessen in de epidermis versnellen, waardoor het verjongt het uiterlijk van de huid en vermindert de zichtbaarheid rimpels.

Glycolzuurcomplex 3% versnelt de celvernieuwing, stimuleert fibroblasten, waardoor het de elasticiteit en stevigheid verbetert.

Aminozuren zorgen voor een goede balans van de huid, versterken de natuurlijke weerstand, zijn verantwoordelijk voor een goede hydratatie.

De behandelingsformule bevat ook prebiotica die het natuurlijke microbioom van de huid beschermen.

's Ochtends en 's avonds aanbrengen op een gereinigd gezicht, voordat u de verzorgende crème aanbrengt. Vermijd het oog- en mondgebied.

Waarschuwingen: Product alleen voor uitwendig gebruik. Voer voor gebruik een allergietest uit op een klein stukje huid. Niet gebruiken op een beschadigde, geïrriteerde huid.

Tijdens het aanbrengen kan er roodheid, een licht branderig of tintelend gevoel optreden, wat een natuurlijke reactie van de huid is. Als deze symptomen aanhouden of verergeren, stop dan met het gebruik van het product. Als het product in de ogen komt, onmiddellijk met veel water uitspoelen. Vermijd tijdens de behandeling en gedurende 4 weken na voltooiing fel zonlicht en gebruik van de zonnebank. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermen tegen zonlicht.

100341

Specifieke referenties

ean13
5901761999556

Eveline Glycol Therapy 3%...

€ 6,00
group_work Toestemming voor cookies