Isana hydro oogpads Super Food 2 stuks

€ 2,70
Inclusief belasting

Ooglapjes zijn een perfecte manier om te ontspannen en tot rust te komen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

Isana hydro Super Food oogpleisters 2 stuks

Ooglapjes zijn een perfecte manier om te ontspannen en tot rust te komen. Deze hydrogelpads combineren actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur en drakenfruitextract om het gevoelige gebied rond de ogen te verzorgen en te voorzien van intense hydratatie. Dankzij hun aangename verkoelende sensatie helpen deze pads de zichtbaarheid van donkere kringen, wallen en de eerste tekenen van vermoeidheid rond de ogen te verminderen. Na gebruik wordt de huid verfrist, gerevitaliseerd en stralend. Geniet van een fruitig moment van ontspanning met Super Food ooglapjes.

HOE TE GEBRUIKEN

Scheur de folie en verwijder de ooglapjes. Breng de pads aan op de gereinigde huid direct onder de ogen. Laat 15-20 minuten staan. Verwijder de pads en dep of masseer eventuele resten zachtjes in.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, propyleenglycol, xanthaangom, carrageen, natriumhyaluronaat, cafeïne, cyclodextrine, hylocereus undatus fruitextract, 1,2-hexaandiol, hydroxyacetofenon, synthetisch fluorflogopiet, polyglyceryl-10 caprylaat/capraat, caprylylglycol, ethylhexylglycerine, dipropyleenglycol , Tin Oxide, Parfum, Linalool, CI 77891, CI 77491 De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113009

Specifieke referenties

ean13
4305615975672

Isana hydro oogpads Super...

€ 2,70
group_work Toestemming voor cookies