Farmona Jantar Sequential Mineral Hair Mask met amberextract en mineralen 200 ml

€ 4,60
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

familie :'Nunito Sans', schreefloos;font-size:14px;background-color:#ffffff;">

Product beschrijving

Het Jantar masker is gebaseerd op een effectief recept en een unieke benadering van haarverzorging. Het is het resultaat van een lange traditie van het gebruik van de buitengewone verzorgende eigenschappen van barnsteen en de versterkende kracht van zeemineralen. De lichte, gelformule op basis van een kationisch complex geeft achtereenvolgens en geleidelijk haaropbouwende componenten vrij, waardoor een langdurig effect wordt gegarandeerd.

De barnsteen in het masker voedt het haar en beschermt het tegen schadelijke externe factoren. Zeemineralen een rijke bron van micro- en macro-elementen, b.v. zwavel en magnesium , versterkt de structuur van het haar volledig. Keratrix herstelt mechanische schade en verhoogt de haarsterkte en elasticiteit. Ceramiden herstructureren het haar en herstellen de gladheid en elasticiteit.

Sollicitatie

Alle haartypes, herbouwd, gladgemaakt, langdurig versterkt haar, zonder het effect te verzwaren.

Gebruik

Breng het masker aan op gewassen en vochtig haar, verdeel het over de gehele lengte en kam het door. Spoel na 3 minuten. Om het regeneratie-effect te versterken, een nacht laten staan zonder te spoelen. Gebruik 1-2 keer per dag.

65397

Specifieke referenties

ean13
5900117008287

Farmona Jantar Sequential...

€ 4,60
group_work Toestemming voor cookies