Mokosh Voedende Nagelelixer Cranberry 10 ml

€ 5,70
Inclusief belasting

Voedend en hydraterend elixer voor nagelverzorging

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Mokosh Voedende Nagelelixer Cranberry 10 ml

Het voedende en hydraterende elixer in de versie voor nagelverzorging met toevoeging van vitamine E is gemaakt van natuurlijke oliën: cranberry, wortel, tarwekiemen en argan. De unieke cranberryzaadolie heeft, vanwege het hoge gehalte aan vitamine E, een anti-radicale en rustgevende werking, en regenereert en verzacht de huid en voedt de nagels. Wortelolie rijk aan vitamine A en carotenen hydrateert, verstevigt en voedt de huid langdurig. Argan- en tarwekiemolie vertragen de effecten van veroudering, regenereren de nagelplaat en vitamine E is een van de meest effectieve antioxidanten. Het elixer zit verpakt in een flesje met een handige applicator in de vorm van een kwastje.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het elixer aan met een kwastje op nagels en nagelriemen. Laten intrekken of inmasseren. Meerdere keren per dag gebruiken.

SAMENSTELLING

Triticum Vulgare (Tarwe) Kiemolie, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Zaadolie, Daucus Carota Sativa Wortelolie, Argania Spinosa Pitolie, Parfum, Tocoferol, Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Limoneen

109446

Specifieke referenties

ean13
5902729030182

Mokosh Voedende Nagelelixer...

€ 5,70
group_work Toestemming voor cookies