Miraculum Boheme Vibes Eau de Parfum 50 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Eau de Parfum is een intrigerende en vrouwelijke geur

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Miraculum Boheme Vibes Eau de Parfum 50 ml

BOHEME VIBES Eau de Parfum is een intrigerende en vrouwelijke geur vol verrassende nuances. Het is een compositie die verschillende aspecten en emoties blootlegt. Deze geur is een eerbetoon aan een vrouw die waarde hecht aan vrijheid, liefde en levensvreugde.

De topnoten zijn frisse bergamot, aromatische sinaasappel, delicate perzik en een hart van rabarber. Deze combinatie van fruitige en zure noten geeft de geur een energiek en fris karakter.

De hartnoten ademen de mysterieuze kracht van transparante bloemen, jasmijn en roos. Het zijn de subtiele bloemige akkoorden die diepte en romantiek aan de geur toevoegen, terwijl ze een sexy spanning opwekken.

De basisnoten worden gedomineerd door verleidelijke patchouli, sandelhout, mos en intense vetiver. Deze sensuele en houtachtige tonen voegen helderheid en duurzaamheid toe aan de geur en creëren een onvergetelijke indruk.

Eau de Parfum BOHEME VIBES is een geur die het ware gezicht van een vrouw onthult, haar kracht en vrijheid uitstraalt. Het is een compositie waarmee je kunt genieten van sensuele geneugten en je individualiteit kunt uitdrukken.

SAMENSTELLING

Alcohol denat., parfum (geur), aqua ( water ), linalool, limoneen, benzylsalicylaat, octocryleen, citronellol, geraniol, hexylcinnamal, homosalaat, butylmethoxydibenzoylmethaan, helianthus annuus (zonnebloem) zaadolie, tocoferol, coumarine, citral, eugenol . De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112032
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900793051034

Miraculum Boheme Vibes Eau...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies