Made in Lab 65 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting
Made in Lab 65 is een vervanging voor Calvin Klein Eternity-parfum

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Made in Lab 65 is een vervanging voor het Calvin Klein Eternity*-parfum, waarbij de geest van het origineel behouden blijft en een unieke identiteit wordt geboden. Eternity parfum is een iconische geur die de verfijning en natuurlijke schoonheid van elke vrouw benadrukt. In eerste instantie merk je een citruswaanzin, daarna maakt deze plaats voor een rustig boeket van witte bloemen. De geur is afgewerkt met sandelhout en patchouli, waardoor het een lichte, aquatische en aangename toon krijgt, perfect om op kantoor te dragen. Het is een onopvallende, subtiele geur die zich prachtig ontwikkelt en de eigenaar blij maakt, en doet denken aan een fris boeket witte bloemen besprenkeld met dauw.

Opmerkingen:

Topnoten: citrusfruit, groene noot, fresia, salie, mandarijn

Hart: roos, lelietje-van-dalen, narcis, goudsbloem, lelie, viooltje, jasmijn, dzik zwijn

Basis: heliotroop, sandelhout, muskus, amber, patchouli

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114314
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902693166146

Made in Lab 65 Woman Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies